Uzun süredir siteye giremiyordum Yazılım konusunu araştırmak için girmiştim. Bende şu aralar artık bir yazılım yaptırmayı düşünüyorum fakat piyasada hatrı sayılır Mapper lardan duyduğum kadarıyla şuanda sağlıklı bir re-map uygulanamıyormuş Insignia lara ... Uygulatan varmı sitede birde kaç K km oldu?
The Astra and the Insignia are different from our point of view. A bluefin for the Insignia is still in development. We will hold onto your details and contact you when we have news.
Kind regards,
Dominic
Beyleer, İngiltereden haberler iyi. İnsignia için bluefin yapım aşamasındaymış. Ürün uygun fiayta çıkarsa gözüm kapalı yükletirim. Yılların firması nede olsa. Hatta buradan organize olup toplu alım geçsek belki çok uygun fiyata bile alabiliriz. cool
super chip meselesi gerçekten entresan evet turbo dizel araçlarda oldukça iyi performans veriyor. daha önce kullandığım skoda super b 1.9tdı de uygula yaptırdım. araç hakaten zincirlerin koparmış gibi gidiyor. gazada dikkatli basarsan yakıt tüketiminide azaltabilirsen. bu yüzden bende yakın zamanda aracımıa suoerchip uygulaması yaptıracam. birde şunu unutmayalım bir araçta superchip varsa ara ara bir duman atma durumuda olur ihihi
eskiden corsa gsi ye sarco da süperchips yaptırmıştım ama bildiğim kadarı ile dinamometre üstünde program yapan yoktu o zamanlar(2000 -2003) ...şimdi nereler var kaça yapıyolar bilmiyorum .focus tdci de powerbox kullandığımdan racechip olayıda mantıklı geliyor.sen yaptırdınmıydı remap?en son filitre egsozdaydın
1,4 turbo.sunroof, necvox navigasyon, beyaz (gitti güzelim cosmo)
eskiden corsa gsi ye sarco da süperchips yaptırmıştım ama bildiğim kadarı ile dinamometre üstünde program yapan yoktu o zamanlar(2000 -2003) ...şimdi nereler var kaça yapıyolar bilmiyorum .focus tdci de powerbox kullandığımdan racechip olayıda mantıklı geliyor.sen yaptırdınmıydı remap?en son filitre egsozdaydın
birde şunu unutmayalım bir araçta superchip varsa ara ara bir duman atma durumuda olur ihihi
chipli dizelde siyah duman atma sorun değil aksine motorun o an zengin karışım yaktığını belirten normal bir durumdur. tabi ilk yüklenmelerdeki siyah dumandan bahsediyorum yoksa devamlı siyah duman atma (rölanti veya sabit sürat-sabit gaz pozisyonu vb.) elbette normal bir durum değil.
Yorum