Duyuru

Collapse
No announcement yet.

turuncu gündüz farı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• turuncu gündüz farı

vallahı orjınallerden sonra hosuma gıttı sızce nasıl olmus

Ynt: turuncu gündüz farı

Çok başarılı bende kullanıyorum.

Morpheus
    61 TT 971

Yorum

Amerikan sitili güzel oluyor clapclap

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Bunu nereden buluruz,sadece ampul mü? Çok güzel olmuş...
        2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Hayirli olsun Oktay abi güzel olacağını söylemiştim geç bile kaldın:-) ampulün markası ne abi
          1.3 cdti sport astra j (beyaz)

Yorum

Tesekkur ettım omerım dogru sen söylemiştin anca işte.Belli bir marka yok cıft flame boyasız turuncu ampül

Yorum

Bence de güzel olmuş hayırlı olsun, arıza ışığı yakmıyor değil mi? nereden temin edebiliriz bilgi verebilir misiniz?

Yorum

Çok güzel olmuş hayırlı olsun.Ankara'da nerden bulabiliriz?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Ömer
                  Hayirli olsun Oktay abi güzel olacağını söylemiştim geç bile kaldın:-) ampulün markası ne abi
                  Saol Ömercim, philips var benimkinin markasını tam bilmiyorum. Ama diyeceğim markalı markasız olsun, boyalı ampül olmasın. Boyalıların belli bir süre sonra ısınınca rengi açılıyor ))
                  Morpheus
                  61 TT 971

Yorum

Herkese fikirleri için tesekkurler ampüle gelecek olursak adaşım abimin dediği gibi boyasız turuncu çift flame t20 5w 12v olması yeter arıza ısıgı yakmaz kesınlıkle ama suda var her t20 ampül bızım araclara uymuyor tam oturmuyor benımkılerde oyle tam oturmadı oturmadı derken orjınallerdekı gibi tık diye oturma sesi gelmiyor ama elle yokladıgınızda zor cıkıyor bır haftadır kullanıyorum bugun acıp baktım varmı bır gevseme felan dıye herhangı bır sorun yok bılgılerınıze asıl benım bekledıgım yenı cıkan dıplerıne dırenc yerlestırılmiş t20 ler T10 larda arıza ısıgı yakmayan bu sıstemler gelmıs 1 aya kadarda bızım gunduz farları ampul yerıne led olur dıye dusunuyorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tonyhawk
                      Herkese fikirleri için tesekkurler ampüle gelecek olursak adaşım abimin dediği gibi boyasız turuncu çift flame t20 5w 12v olması yeter arıza ısıgı yakmaz kesınlıkle ama suda var her t20 ampül bızım araclara uymuyor tam oturmuyor benımkılerde oyle tam oturmadı oturmadı derken orjınallerdekı gibi tık diye oturma sesi gelmiyor ama elle yokladıgınızda zor cıkıyor bır haftadır kullanıyorum bugun acıp baktım varmı bır gevseme felan dıye herhangı bır sorun yok bılgılerınıze asıl benım bekledıgım yenı cıkan dıplerıne dırenc yerlestırılmiş t20 ler T10 larda arıza ısıgı yakmayan bu sıstemler gelmıs 1 aya kadarda bızım gunduz farları ampul yerıne led olur dıye dusunuyorum

Valla gündüz farları için arıza yakmayan led bayağı zamandır arayıp da bulamadığımız şey böyle gelişmeler olduğunda burada paylaşırsanız süper olur

Yorum

bende kullanıyorum gride siyahtan daha güzel durmuş yalnız
                        2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

http://www.dp-tuning.com/MT-282_1185.html#0
                          http://urun.gittigidiyor.com/garaj/o...0-led-74764290
                          http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...12529736/detay

led gündüz farı var astra j lere olan insigniaya da olur çünkü aynı ampulü kullanıyor çift flamentli.
                          insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

ulas bunlardan aldı benım hala oglu takar takmaz yaktı arıza ısıgını gerı ıade ettık benım dedıgım bu ledlerın sıyah dıbındekı kısmına 3 adet dırenc baglamıslar degısık bır sey

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ygtylmz
                              bende kullanıyorum gride siyahtan daha güzel durmuş yalnız
                              aynen
                              Morpheus
                              61 TT 971

Yorum

İşleniyor...
                              X