Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Vites altı LED aydınlatmam :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Vites altı LED aydınlatmam

Sonuç olarak küllüğe ulaşmak için şoför tarafındaki o plastik parçayı sökmek için ne yapmak gerekiyor? Çekince geliyor mu?
    1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...

Yorum

Gelir ancak tırnaklara dikkat
      Insignia 1.4 Turbo Elegance

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Beraat
        Gelir ancak tırnaklara dikkat
        Kanırtmak için bir cisim kullansak nasıl olur veya bir tekniği var mı? Bu işlerden pek anlamam, kırmak istemiyorum
        1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...

Yorum

Uygulamayı az önce bende yaptım.
          Yazıldımı bilmiyorum fakat, çakmak girişinde 3 adet kablo var. Siyah şase. İnce sarı kablo ise, içerdeki ışık şiddetin e göre voltaj veriyor. Ve ledlerde gösterge paneli şiddetine göre aynı şiddeti veriyor.
          Kısılıp açılabiliyor demek istedim Diğer kalın olan kablo ise sabit voltaj veriyor.
          CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
          SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

http://youtu.be/YvSWJX80PlU

Bende uygulamayı yapmayı düşünüyorum flex led neon bu iş için on numara olabilir İstanbul'da satan bi yer buldum görüştüm metresi 16,5+Kdv dedi ama 50 metreden az vermiyor...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aton1981
              Uygulamayı az önce bende yaptım.
              Yazıldımı bilmiyorum fakat, çakmak girişinde 3 adet kablo var. Siyah şase. İnce sarı kablo ise, içerdeki ışık şiddetin e göre voltaj veriyor. Ve ledlerde gösterge paneli şiddetine göre aynı şiddeti veriyor.
              Kısılıp açılabiliyor demek istedim Diğer kalın olan kablo ise sabit voltaj veriyor.
              Sizden de fotoğraf isteriz

Yorum

Gece atarım. : ) Birazdan çekmeye ineceğim. : ) Aynı mevzuyu HB sitesinde satılan neon şerit lablo ile yapmayı planlıyorum. Böyle fazla alaturka
                CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Tebrikler Hoş Olmuş
                  Yeni İnsignia Beyaz 1.6 170hb SIDI Cosmo

Yorum

Tebrik ediyorum güzel çalışma. Konuyu hortlatmış gibi olacağım ancak aklımda olan bir çalışma. Hafta sonu için güzel bir uğraş olabilir. Bir kaç soru sormak istiyorum sakıncası yoksa.
                    Bunlardan ilki internette çok aradım ancak bu ledlerin monte edilecegi vitesin altındaki gri kısım nasıl sökülüyor? Vites kolu körüğünü çıkarıp aradan gri kısmı çıkarmadan mı ledleri yapıştırıyoruz? İkinci olarakta kullandığınız direnç değeri ışık şiddetine göre deneme yanılmayla bulurum ancak, normalyani standart dirençmi kullandınız(resimdeki gibi) ? Isınma vs problemi oluyormu direnç üzerinde çünkü standart dirençler plaka aydınlatmalarında vs yanıyor

2010 INSIGNIA SEDAN COSMO 1.6T 180HP MT6

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gokhan.05
                      Tebrik ediyorum güzel çalışma. Konuyu hortlatmış gibi olacağım ancak aklımda olan bir çalışma. Hafta sonu için güzel bir uğraş olabilir. Bir kaç soru sormak istiyorum sakıncası yoksa.
                      Bunlardan ilki internette çok aradım ancak bu ledlerin monte edilecegi vitesin altındaki gri kısım nasıl sökülüyor? Vites kolu körüğünü çıkarıp aradan gri kısmı çıkarmadan mı ledleri yapıştırıyoruz? İkinci olarakta kullandığınız direnç değeri ışık şiddetine göre deneme yanılmayla bulurum ancak, normalyani standart dirençmi kullandınız(resimdeki gibi) ? Isınma vs problemi oluyormu direnç üzerinde çünkü standart dirençler plaka aydınlatmalarında vs yanıyor

Konuyu hortlattığınız iyi olmuş

Bende bu uygulamadan yapmak istiyorum ama en korktuğum direncin yanması. daha evvel taktıran arakdaşlar da bir sorun var mı?
                      Drence soğutucu aluminyum plaka yapıştırsak faydası olur mu?

Yorum

Paneli sökme işi hallolsa direnci deneyecegim artık baglantıyı yapıp dışarda 1 saat falan çalıştırıp direnci ısınma durumuna göre baglayabilirim. Ama aklım panelde bi yerlerede zarar vermeyelim diye şimdilik bulaşmadım beklemedeyim
                        2010 INSIGNIA SEDAN COSMO 1.6T 180HP MT6

Yorum

İşleniyor...
                        X