Vallahi süper. Buluşma zamanı ayarlayalım. Ve malzemeleri biri toplumu alcak, Ona mı para verelim, İsim listesi oluşturalım. Bişiler yapalım. Yanlız sizden ricam. 3 gün evvel burun ameliyatı oldum evden çıkamıyorum. 7-10 gün sonra filan olsun buluşma, iyileşmem lazım...
Vallahi süper. Buluşma zamanı ayarlayalım. Ve malzemeleri biri toplumu alcak, Ona mı para verelim, İsim listesi oluşturalım. Bişiler yapalım. Yanlız sizden ricam. 3 gün evvel burun ameliyatı oldum evden çıkamıyorum. 7-10 gün sonra filan olsun buluşma, iyileşmem lazım...
Çok geçmiş olsun.Benim için sorun değil vize zamanıma denk gelmediği süreceİsim listesi oluştuktan sonra malzeme olayını hallederiz ozaman.
Öncelikle bi buluşma zamanı ve yer ayarlayalım. Sonra buluşmaya katılacakların listesini yapalım isim yanlarınada led isteyen istemeyen diye ayıralım. (Talep çok galiba kardeş. Sana çok iş düşcek. Seri üretime geçmiş gibi olucaksın.)
Maliyetin 5 TL olduğunu duyunca herkes bir anda ortaya çıkmış bende bende diye haha
Ama niyeyse bu arkadaşları buluşmalarda göremiyoruz huh
İLk buluşmada bu işi yapalım.
Artık daha aktif bir Ankara grubu olmamız lazım. cool
Saygılar.
Insignia 1.6T Cosmo + Navi Paket - Metro Mavi 2011 Astra J 1.4 T Enjoy Active - Olimpik Beyaz 2013
Pazartesi itibariyle vize günlerime girmiş bulunacağım.Önceden de belirttiğim gibi sınavlarıma denk gelmesinde benim için önemli olan o.Mezun olacağım hataya yer yok Bu sebepten dolayı bu pazar olmamasını rica ediyorum.
Yorum