Çok güzel olmuş ama naciz hane tane tane led kullanmak yerine neon şeklindeki ledlerden kullanmak daha iyi bir sonuç vermezmi acaba
Aslında ilk amacım oydu fakat neon işi biraz karmaşık.Oranın ölçüsünü alıp ona göre neon yaptırmak lazım hemde oranın şeklini vermek lazım.Şerit led gibi kolay kıvrılıp,bükülen bişey olmadığından baya bi teferruatı var.Ayrıca onu çalıştırabilmek için trafo gerekiyor.O nedenle şerit led kullanayım dedim.
cok güzel olmuş ısıgın az olması dahada güzel olmuş elinize sağlık ihihi
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Tebrikler guzel olmus Astra larin bu ozelligi cok guzel,anladigim kadariyla Insignia larda yok.
Ayrica bir sey sormak istiyorum,ozellikle on taraf icin,arac calisirken devamli yanacak cok los bi isik sistemini nasil yapariz? Elektrigini nereden alabiliriz?
Tebrikler guzel olmus Astra larin bu ozelligi cok guzel,anladigim kadariyla Insignia larda yok.
Ayrica bir sey sormak istiyorum,ozellikle on taraf icin,arac calisirken devamli yanacak cok los bi isik sistemini nasil yapariz? Elektrigini nereden alabiliriz?
Elektirigği el freninden alabilrsin...
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
Değerli yorumlarınız için tekrardan çok teşekkür ederim.
Soruna gelince Mert,sürekli yanmasını sağlayan ve sıkıntı yaratmayan(görsel açıdan) nereden alabilirsin elektriği bilemedim.Tam olarak nerede kullanacağını yazarsan o bölgede bi araştırma içine girebilirim Işığın loş olmasını direnç ya da potansiyometre kullanarak sağlaman mümkün.
Yorum