Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia Led Far (farklı) Kullanan oldumu aada daha önce görüdünüzmü?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İnsignia Led Far (farklı) Kullanan oldumu aada daha önce görüdünüzmü?

Merhaba arkadaşlar, daha önce yurtdışında gördüğüm led far takımı burdada satışta daha önce kullanan olduğumu yada kullananı gördünüzmü?

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...3299321/detay/

Ynt: İnsignia Led Far (farklı) Kullanan oldumu aada daha önce görüdünüzmü?

Aynı şekil astra stop led bunlara bayıldım ama insignia için çıkarsa anında alacağım stop olur

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...3241459/detay/

Yorum

ben kimsede görmedim şimdiye kadar , ilk takan şanslı kişi olucak
      www.facebook.com/mstfkls

Yorum

daha önce paylaşmıştım alibaba sitesinde satıştaydı çin işi far bunlar.
        insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Evet ulaşa katılıyorum yan sanayidir bunlar

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

merhaba insignia olarak görmedim fakat bir dönem cruze araçlara takılmıştı çin malı bir ürün nem ve su aldığı için garanti vermiyorlar

Yorum

edition farları olan için olabilir belki ama şimdi orjinal afl sökülüp bu takılırsa gerçekten çok kötü bi karar olur ve bende ulaş abiye katılıyorum bu farlar dayanıksızdır 2200 değil 1000liradan fazla etmez bence ...
              Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

İşleniyor...
              X