Duyuru

Collapse
No announcement yet.

shark anten (balık sırtı) içi boş cıktı :-)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: shark anten (balık sırtı) içi boş cıktı :-)

Ya işte ben de kesin öyle bir şey vardır, düzeltilir diye umut ediyordum. Tekrar götürmeden foruma bakayım bir dedim tekrar.

Emre hocamın da bu konusunu görüp, tekrar uzun antene döndüğünü görünce canım sıkıldı valla.
    Opel Insignia 1.4 140HP Edition Elegance  - 2012
    VW Touareg 3.0 V6 TDI Bluemotion - 2013

Yorum

Fotoda gördüğümüz 17 84 034 katalog numaralı BQ tanım kodlu anten fonksiyonel değildir.
      Serviste EPC'den baktırın, Türkçesinde "çalışmıyor", İngilizcesinde ise "non-functional" şeklinde açıklamasını göreceklerdir.
      Zaten ünitenin altında herhangi bir kablo olmaması da bunu gösteriyor, fonksiyonel antenlerin altından 1 ila 3 arasında uç içeren kablolar çıkar.
      Muhtemelen sadece görsel amaçla kullanmak isteyenlerin ihtiyacını görsün diye düşünülmüş bir parça.

Sadece radyo alıcısı olan bir balık sırtı anten yok.
      Balık sırtı antenler ya GSM ya da GSM+GPS alıcılı olarak geliyor.

Doğru anteni almak isteyenler için kodlarını aşağıda veriyorum :

2010 model yılı sonuna kadar :

17 84 037 GSM alıcılı (Tanım kodu BO) 159 TL +KDV
      17 84 036 GPS alıcılı (Tanım kodu BN) 176 TL +KDV
      17 84 035 GSM+GPS alıcılı (Tanım kodu BM) 218+KDV

2011 model yılından itibaren :

17 84 062 GSM alıcılı (Tanım kodu HE) 163 TL +KDV
      17 84 061 GPS alıcılı (Tanım kodu HD) 180 TL +KDV
      17 84 060 GSM+GPS alıcılı (Tanım kodu HC) 101 TL +KDV

Yorum

Faturama bir göz atarım bugün kodunu ne yazmışlar diye.

E bizim önceki uzun antenimize gelen kablo vardı normalde de, bu yeni gelen Shark antene kablo mablo hiç birşey takmadı mı şimdi bunlar acaba?

Yorum

Gerekirse söktürüp içindeki etiket üzerinde yazan tanım koduna da bakın.

Yukarıdaki fotoğraflardan birinde görünüyor, metal braket üzerindeki etikette BQ yazıyor.

Yorum

samet ben balık sırtı başka marka bi antenin içini cıkarıp,bu cosmodaki balık sırtı antenin içine monte ettirmiştim belki biraz daha kaliteli balık sırtı antenının içini yerleştirseydim daha farklı olurdu ama artık gıcık etti beni şimdi uzun uzun gidiyorum haha haha haha
            Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
            [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
              samet ben balık sırtı başka marka bi antenin içini cıkarıp,bu cosmodaki balık sırtı antenin içine monte ettirmiştim belki biraz daha kaliteli balık sırtı antenının içini yerleştirseydim daha farklı olurdu ama artık gıcık etti beni şimdi uzun uzun gidiyorum haha haha haha
              Abi hemen vazgeçme, bi ön ayak ol yapalım şu işi. clapclap

Zaten kafayı yiycem. Cepte taşıdığın ufacık anteni olmayan radyo çekebiliyo kanal, bu bizim shark anten 1 kademecik olsun hiç mi çekmez yaw maad

Yorum

samet ozaman şöyle yap derim önce shark antanın ust sıyah kabını cıkar demir kısmı kullanma yani onun içine uyacak kaliteli başka bi iç kısım yerleştir sonra üstüne o siyah kısmı çekomastikle yapıştır su falan almaz merak etme ben öğle yapmıştım benimkisi şehir içinde gayet iyi cekiyordu ama şehirler arası cızırtı yapıyor diye söktüm sonra bi elektirikciyle beraber bizim tavandan cıkan kabloyu ona uyarlıyazan onu elektirikci halleder zaten
                [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Not alıyorum yazdıklarını. Ben de sıkıntı var o zaman, şehrin göbeğinde zerre çekmiyor, sadece ve sadece cızırtı, ses falan hiç yok.

Siyah taraf elle çıkar mı?

Yorum

2 tane cıvatası var oradan cıkar ben içine başka bi devre koydum senin kinin içi boş ondan hiç cekmiyor ihihi

Yorum

Serdar abi, 2012'den sonra anteni arka cam rezistansının üstüne taşımışlar bu yüzden tavanda görüntü olarak durması için 17 84 034 nolu boş anten çıkarmışlar diye öğrendim, doğru mudur?
                      ve orijinal navigasyonlu araçlarda radyo gps'i de kullanarak yayın alıyormuş?

Yorum

2013 ınsıgnıa 1.6 cosmo aldım,
                        uzun tip anten var araçta ,cosmo modellerde köpekbalığı sırtlı diye biliyorum.
                        aldığım yerle görüştüm,bana döneceklerini söylediler,3 gün geçti bekliyorum.

ınsıgnıa 1.6 turbo cosmo flexrıde şasi,Sunroof,20''jant orj(opc),navi,kaplan diş (2013)

Yorum

abi bence bi daha arayın yoksa daha beklemeye devam edersiniz
                          2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

yarın kısmetse arayacağım,
                            son tüketici yani bizler en çok kazandıranız ama en çok ta süistimal edileniz

ınsıgnıa 1.6 turbo cosmo flexrıde şasi,Sunroof,20''jant orj(opc),navi,kaplan diş (2013)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Serdar99
                              Fotoda gördüğümüz 17 84 034 katalog numaralı BQ tanım kodlu anten fonksiyonel değildir.
                              Serviste EPC'den baktırın, Türkçesinde "çalışmıyor", İngilizcesinde ise "non-functional" şeklinde açıklamasını göreceklerdir.
                              Zaten ünitenin altında herhangi bir kablo olmaması da bunu gösteriyor, fonksiyonel antenlerin altından 1 ila 3 arasında uç içeren kablolar çıkar.
                              Muhtemelen sadece görsel amaçla kullanmak isteyenlerin ihtiyacını görsün diye düşünülmüş bir parça.

Sadece radyo alıcısı olan bir balık sırtı anten yok.
                              Balık sırtı antenler ya GSM ya da GSM+GPS alıcılı olarak geliyor.

Doğru anteni almak isteyenler için kodlarını aşağıda veriyorum :

2010 model yılı sonuna kadar :

17 84 037 GSM alıcılı (Tanım kodu BO) 159 TL +KDV
                              17 84 036 GPS alıcılı (Tanım kodu BN) 176 TL +KDV
                              17 84 035 GSM+GPS alıcılı (Tanım kodu BM) 218+KDV

2011 model yılından itibaren :

17 84 062 GSM alıcılı (Tanım kodu HE) 163 TL +KDV
                              17 84 061 GPS alıcılı (Tanım kodu HD) 180 TL +KDV
                              17 84 060 GSM+GPS alıcılı (Tanım kodu HC) 101 TL +KDV
                              Serdar bey'in söylediği anteni alıp sorunsuz kullanan var mı

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                              Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Ben sipariş vereceğim Serdar bey acaba edition 2011 için hangisini sipariş etmem gerek.
                                GSM alıcı olanı mı 062

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                                Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

İşleniyor...
                                X