Çok severek taktırdıgım shark anten (balık sırtı) anteni radyonun çekmemesi yüzüne cıkardım ve orjinal uzun antenini taktım hele şükür gayet iyi cekiyor sonra bu balık sırtı anteninin içini merak ettim ve resimleri paylaşıyım dedim bu nasıl çeker içinde bişey yokki
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
shark anten (balık sırtı) içi boş cıktı :-)
Collapse
X
-
Ynt: shark anten (balık sırtı) içi boş cıktı :-)
cosmodaki anten aynı zamanda gps anteni görevi görüyor bu anteni sadece radio için ama nasıl çekiyor orası belli değil işteHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
Anten Alimnyum levha ve radyo teyip ekipmanında ekstra bir güçlendirici vardır diye düşünüyorum ve bu anteninde bir kaç çeşit modeli var Cd500 ve Dvd800 için gps antenliside var her bir özelliğe göre farklı anten modelleri var admlar yapmış emre zamanında cosmo alacaktın uğraşmayacaktın haha haha haha haha haha gözünü seveyim cosmonun
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
bırak Allah aşkına bileydim alırmıydım edition sende yarama basma ihihiHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXOrjinal yazı sahibi: emrezxrbırak Allah aşkına bileydim alırmıydım edition sende yarama basma ihihiHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
Yorum
-
Ben de geçtiğimiz hafta Bursa Neskar da taktırdım Shark Anten. Forumda önceki gördüğüm yazılarda 4 te 1 kayıp veya pek kayıp olmuyor, olsa da şehir dışında kayıp olur gibi yorumlar okumuştum.
Bendeki durum ise, ne yazık ki hiç çekmiyor, zerre kadar bileçekmiyor diyebilirim. Sadece 1-2 yerde azıcık ses duyar, netleşir gibi denk gelmiştim fakat %95 cızırtı harici ses bile yok. Cidden çok canımı sıktı bu durum. Ne yapmam lazım diye kara kara düşünüyorum şu anda.
Aslında uzun anten de kullanmıyordum, internetten aldığım kısa boylu bir anten vardı. İşimi görüyordu sayılır. Fakat bu Shark "0" tam olarak. Acaba temasızlık mı var, anlamadım ki. Antensiz ıvır zıvı ufacık radyolar bile çekiyor pek çok yerde sonuçta.
Bu arada antenle birlikte aracın plastik kaplamalarını da Piano Black e çevirdim. Çift egzoz,kaplamalar,anten derken Cosmo parasına da yaklaştık neredeyse
Opel Insignia 1.4 140HP Edition Elegance - 2012
VW Touareg 3.0 V6 TDI Bluemotion - 2013
Yorum
-
0 cekmesi cok ilginc ben meseela uzun antrni takmiyorum cakma kopek baligi gibi dursun diye ona ragmen iyi cekiyo. Bide kapi citalarini piano blackle degisimi 600 tl civari tutuyodu sanirim keske onun yerine boyama yada kaplama yaptirsaydiniz en fazla 100 tl falan tutardi2012 İnsignia 1.4 Turbo
Yorum
-
Olmuşken tam olsun dedim işte, sonra kaplama kalktıydı, boya aşındıydı uğraşmak istemedim.
Valla gerçekten "0" ya radyo. Hem de hepsi, öyle 1-2 kanal falan da değil. Lig Radyo dinlemeden geçmez benim yollar şimdi
Bunun bi yolu olmalı, geçmiş mesajlara tekrar baktım, shark taktırıp fena değil diyenler mavcut.Opel Insignia 1.4 140HP Edition Elegance - 2012
VW Touareg 3.0 V6 TDI Bluemotion - 2013
Yorum
Yorum