Duyuru

Collapse
No announcement yet.

plaka boyama ve modıfıye

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• plaka boyama ve modıfıye

aracı alırken cıkartıgım plakam bır hafta sonra boyaları dokulmeye basladı plaka boyama ıslerı yapan bır arkadasa tekrar boyattım ve kalınlastırma yaptırdım ancak 2 ay sonra oda sılınmeye yeryer boya dokulmeye basladı kesın cozum ıcın ne yapmalıyım
    http://www.sahibinden.com/ilan/hizme...romotion_topl& bu ılan ı gordum fıkrınızı almak ıstedım ihihi
    2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Ynt: plaka boyama ve modıfıye

Evet aynı sorun bizde de var. Aldık 2 ay sonra plakada rakamlar söküldü sanırım hızlı gitmekten oluyor. Yaptırdık tekrar sökülmeye başladı ucundan şimdi nasıl çözeriz bilmiyorum.
    Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
    Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
    VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

http://www.sahibinden.com/ilan/hizme...romotion_topl& 06 gmc 37 hos duruyor degıl mı
      2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

Abi o hangi resimde göremedim?
        Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
        Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
        VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

fake olabilir dikkatli olun ilana

Yorum

silinmesinin sebebi plaka sacının üstüne kapladıkları maddeden kaynaklanıyor. geçen sene Çorum'da da birçok araçta silindi sonra hallettiler.
            benim Insignia'm olsa hiç düşünmeden app yaptırırdım. ama orjinalleri ne olur ne olmaz bagajda taşı abi. çünkü bu app'ler mühürsüz. çevirmede %90 kontrol edeceklerdir.
            InsigniaTEAM

Yorum

bizim arka plaka yamuldu. app bastırdım arkaya onu taktım öndeki normal kendi plakası arka mühürsüz ön mühürlü geziyoz diğer app evde duruyor
              Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

orjinal APP plakalı sarıyer cıkıslı insignia 56000TL ahaha

Yorum

boya dokulmesi diger araclarımda bende yasadım o genelde kullanılan boyanın kalitesinden yada arabayı yıkarken dikkat edilmediginden kaynakllanıyor tmr

Yorum

MÜHÜRSÜZ PLAKALILAR DİKKAT
                    plakalar resmi evrak hükmündedir polislerden biri kafayı takarsa resmi evrakta sahtecilikten dava açılabilir dava neticesinde ceza alınmayabilir ancak ceza verilme durumunda cezası en az 2 yıldır buradan ceza alan memur olamaz çoluğu çocuğu da asker polis olamaz mesleki tecrübe ile sabittir.

Yorum

mühürsüz plakayla iyi niyetli davranıştan bence kurtarılabilir + app'yi tampona yapıştırmamak lazım.
                      boyalı vida ile sabitleyince zaten vida gözükmez, polis birşey derse geri dönüşü olduğu kanıtlanabilir, orjinalleride bagajda bulundurmak lazım tabi.
                      app'ye ceza yazacağım dediği anda sert karşılık verilirse kim olsa affetmez

cam filmi çizilip ceza yazacakken güzel dilli anlatımla cezadan yırtan var
                      InsigniaTEAM

Yorum

folyo ile de yapılıyor plakalar folyo ile çıkmıyor bizim araçımız folyolu
                        [center][IMG]http://i1001.photobucket.com/albums

Yorum

muhursuz app plakalar sıkıntı yaratabılıyo, o yuzden ben hıc yaptırmadım, ama app plakaya bazı ılcelerdekı trafık tescıl buroları muhur basmakta, tabıkı bıraz para ve tanıdık gerek, bence en ıyısı trafık subenın bastıgı orjınal plaka, benım plaka orjınal trafık subenın bastıgı plaka, gayet hos bence, tek yaptıgım etrafındakı sıyah cerceveyı tıner yardımıyla sıldım ve cıft taraflı bant ıle tamponlara yapıstırdım

Yorum

İşleniyor...
                          X