Ynt: Beyaz Siyah Kırmızı / Şerit ve can sıkıntısı ile ortaya çıkanlar
Orjinal yazı sahibi: ati başkan
Bence plaka harflerinide kalinlaştırın komple şeridi bagajdanda geçirin bir de Amerikan sinyal yapabilirsiniz bu arada serikte mı oturuyorsunuz
Serikte yaşıyordum son 1 yıldır iş dolayısı ile eskişehire yerleşmiş durumdayım ama sürekli seriğe gidip geliyorum ailem orda.
Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar. Dediğim gibi sıkıntı ile ölesine yap boz misali oynuyoruz yapışkan malzemeler uygulama ve çıkarmada sorun olmuyor. bizde aklımıza estikçe bişeyler deniyoruz kimi zaman oluyor kimi zaman olmuyor.
Ha genel yorumlar ama bunu yazarken özellikle arabayı canlı olarak görenleri baz alarak diyorum. Arabanın hat ve oturaklı yapısı daha sport hale geldi ve %99 araba çok beğeniliyor, Burada çoğumuz insignia kullanıcısı olduğumuz için yadırgamanız normal ama dışardan ilk görenler daha farklı bakıyorlar.
Ynt: Beyaz Siyah Kırmızı / Şerit ve can sıkıntısı ile ortaya çıkanlar
Yanlış anlamayın ama bence de aracın yapısına çok ters bir uygulama olmuş, yeni yetme modifiyeciler gibi. Insignia oturaklı ve şık bir araç modlanırken bu çizgisi korunmalı diye düşünüyorum. Şerit vs bana göre çok baist kalıyor.
Yorum