Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Beyaz Siyah Kırmızı / Şerit ve can sıkıntısı ile ortaya çıkanlar

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Beyaz Siyah Kırmızı / Şerit ve can sıkıntısı ile ortaya çıkanlar

bir ızgara varda m5 mi 6 mı bilmiyorum

Yorum

Farklı Bir Çalışma olmuş

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Değişik bir düşünce ama güzel

11' 1.6 T COSMO 19' JANT + Opc Sinyal Çerçevesi..

Yorum

Güzel olmuş güle güle kullanın.
          2011 1.6 180 HP T. Beyaz,Siyah Tavan,Cam filmi,19 İnç jant,Navigasyon,Ledli sinyal lambası,Ayna alt ledi,Krom kapı kolu,Kapı altı logo.

http://i.hizliresim.com/LpNkQb.jpg

Yorum

Şeridler ve aynalar Çok guzel olmus . ama arka bagajda şeritlerle inse daha güzel dururdu bence
            35 AE 5050 Vizyondayız iyi SeyiiirLer (;
            35 DAN 94 2012 Ford fiesta ((:
            35 NLP 06 2009 audi Q7 3.0 s-sline quatRo ((:

Yorum

bence olmamıs sankı arabayı cok basıt gostermıs gıbı olmus ne bılıyım yada gozumuz alısık degıl ondan yadırgıyorum ama tabıkı tercıh meselesı gule gule kullanın

Yorum

Bence plaka harflerinide kalinlaştırın komple şeridi bagajdanda geçirin bir de Amerikan sinyal yapabilirsiniz bu arada serikte mı oturuyorsunuz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ati başkan
                  Bence plaka harflerinide kalinlaştırın komple şeridi bagajdanda geçirin bir de Amerikan sinyal yapabilirsiniz bu arada serikte mı oturuyorsunuz
                  Serikte yaşıyordum son 1 yıldır iş dolayısı ile eskişehire yerleşmiş durumdayım ama sürekli seriğe gidip geliyorum ailem orda.

Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar. Dediğim gibi sıkıntı ile ölesine yap boz misali oynuyoruz yapışkan malzemeler uygulama ve çıkarmada sorun olmuyor. bizde aklımıza estikçe bişeyler deniyoruz kimi zaman oluyor kimi zaman olmuyor.

Ha genel yorumlar ama bunu yazarken özellikle arabayı canlı olarak görenleri baz alarak diyorum. Arabanın hat ve oturaklı yapısı daha sport hale geldi ve %99 araba çok beğeniliyor, Burada çoğumuz insignia kullanıcısı olduğumuz için yadırgamanız normal ama dışardan ilk görenler daha farklı bakıyorlar.

Yorum

Yanlış anlamayın ama bence de aracın yapısına çok ters bir uygulama olmuş, yeni yetme modifiyeciler gibi. Insignia oturaklı ve şık bir araç modlanırken bu çizgisi korunmalı diye düşünüyorum. Şerit vs bana göre çok baist kalıyor.

Yorum

İşleniyor...
                    X