Duyuru

Collapse
No announcement yet.

chiptuning06 hakkında

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: chiptuning06 hakkında

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
    dynoya CIKMADAN inanmam biliyorsun racechip 7 hp vermişti yani 137 hp olmuştu arabam
    aynen abi bende boxlara ön yargılıydım bilirsin, bu ürün farklıymış, kullananlardan da aldığım yorumlara göre fasafiso değil gibi duruyor ama bi dynoya bakmak lazım cidden.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Odak Çağrı
      dynoya CIKMADAN inanmam biliyorsun racechip 7 hp vermişti yani 137 hp olmuştu arabam
      aynen abi bende boxlara ön yargılıydım bilirsin, bu ürün farklıymış, kullananlardan da aldığım yorumlara göre fasafiso değil gibi duruyor ama bi dynoya bakmak lazım cidden.
      çağrı bizim 130 luklar chip ile 170 bg leri görebiliyor chip + odaktaki diesel boxlardan ikisinide yaptırırsak 130 bglerden 200 bg güç alınabilirmi? yoksa chip sonrasında box ın bir faydası olmuyor mu?
      2010 BMW 320d Lci

KUL BELÂ GÖRMEZ HAK YAZMADIKÇA , HAK BELÂ YAZMAZ KUL AZMADIKÇA...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: izzetmemis
        Orjinal yazı sahibi: Odak Çağrı
        çağrı bizim 130 luklar chip ile 170 bg leri görebiliyor chip + odaktaki diesel boxlardan ikisinide yaptırırsak 130 bglerden 200 bg güç alınabilirmi? yoksa chip sonrasında box ın bir faydası olmuyor mu?
        izzzet o dediğin motor içğin cok sağlıksız bi iş motoru elinealman an meselesi olur 177 hp o motor için bence cok ideal
        Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
        [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

chip yazılımla 160 bg çıkarılsa 1.4 t sizce çok motor yıpranır mı ? zorlamış olurmuyum ?

Yorum

Şahsi görüşüm bu tür uygulamalarda artış oranı %10-12 yi geçmemeli.Yüksek oranlar motora zarar verir mutlaka

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
            17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
            35GB5825  A Rh+

Yorum

pedal commander ile ilgili bilgi verebilirim insignia 160 hp araca taktırdım fakat araç patinaj haricinde kalkmıyor cok değişik bir güç sağlıyor benim görüşüm kalkışlarda ağır kalan arabalara denenmesi daha iyidir honda accord aracımda harika bir güç elde ettim ve cok memnunum şuda bir gerçek sprit boxser dan cok cok daha çılgın birsey

Yorum

İşleniyor...
              X