Duyuru

Collapse
No announcement yet.

chiptuning06 hakkında

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• chiptuning06 hakkında

internette dolaşırken böle bir siteye rastladım. anlatılanlar-veriler çok çarpıcı. yoksa kolpadan bir yazılımmıdır sizce. adam madde madde bir de sıralamış sebeplerini nedenlerini sizce haklı olabilir mi?

http://www.chiptuning06.com/urun.asp

Ynt: chiptuning06 hakkında

http://www.chiptuning06.com/video.asp?id=15
    2011 1.6t opc orjinal 20inc jant spor deri koltuk

Yorum

racechip ile aynı. racechip ultimate kullanıyorum çooook memnunum. 1.6 turbo aracım

Yorum

bu konuda cok yazildi cizildi ozet box uygulamasi %5-8 arasi bir artis saglar kullanici istedigi zaman soker takar direkt chip yazilimi ise % 10-30 artis saglar ama ideali 15 ile 20 arasinda bir artis tir neden box dusuk kaliyor cunku aracin normlarini asamiyor ecu izin vermiyor direkt chip ise ecu yu degistiriyor

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

box ürünleri beğenmiyordum çünkü racechip'in araca bir etkisi olmadığını gördüm. Ama Odak olarak farklı bir box satıyoruz.
          aradaki fark racechip tek kanallı, Odak Garage ürünü EPC dizel box çift kanallıdır. Yakıt enjeksiyon ve turbo basınç sinyallarine bağlı olarak çalışır, verdiği beygirler tek kanallı ürünler gibi göstermelik değildir
          tek sorun şuan sadece dizel box olması, benzinli araçlar için henüz yok.

Yorum

çağrı hiç denedinizmi 130 hp yada 160 hp cdti ye nekadar güç veriyor
            Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
            [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

ben boxtan 174 ps tekerlek gücü aldım :P Alpine marka hala elimde isteyen olursa satabilirim sadece rail basıncına takılıyor.. turbo map sensörüne takılanda biraz daha gelişmişi diye biliyorum
              2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
              [center]

Yorum

ben talip olabilirim. 1.4 t lere uyumlumu acaba ? ve etkisi kaç bg olur acaba

Yorum

Orjinal yazı sahibi: vedat candan
                  ben talip olabilirim. 1.4 t lere uyumlumu acaba ? ve etkisi kaç bg olur acaba
                  benzinli araca takamassiniz. ama yazilim yaptirabilirsiniz pasaoglu tunningte bundan 1 seneye yakin oldu uyelerimizden faysal arkadasimizin aracina yaptilar 177 bg guc alindi cok memnun kendisi yazilanlari gorurse tecrubelerini yazar gerci yazmisti daha önce tavsiye ederim

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Volkan Bey teşekkür ederim bilgilendirmeniz için

Yorum

Orjinal yazı sahibi: vedat candan
                      Volkan Bey teşekkür ederim bilgilendirmeniz için
                      rica ederim

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
                        çağrı hiç denedinizmi 130 hp yada 160 hp cdti ye nekadar güç veriyor
                        dynoya çıkmadık ama 130hp için 160hp,
                        160hp için de 185hp verileri var.

Yorum

dynoya CIKMADAN inanmam biliyorsun racechip 7 hp vermişti yani 137 hp olmuştu arabam
                          [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

verdiği 7 hp çok az değilmi, sizce

Yorum

39 hp verecek diye almıştım zaten ihihi az tabiki

Yorum

İşleniyor...
                              X