sprint booster taktırdığınızda 1.4 insignia ya performns olarak etkisi ya da bg gücü olarak ne kadar farkediyor? fiyatı ne civardadır ? ve araca zararı varmı dır ?
aşağıdaki linkte detaylı bilgi bulabilirsiniz. Sprin Booster'ın bg gücü olarak bi etkisi yoktur , zararı da olmaz ; fiyat konusunda Odak Çağrı bey yardımcı olabilir..
Forumu sadece ihtiyacınız olduğunda değil, normal zamanlarda ve kendi deneyimlerinizi ve bilgilerinizi diğer kullanıcılarla da paylaşmak için daha aktif olmanızı dileriz
Forumu sadece ihtiyacınız olduğunda değil, normal zamanlarda ve kendi deneyimlerinizi ve bilgilerinizi diğer kullanıcılarla da paylaşmak için daha aktif olmanızı dileriz
Çağrı 1 yıldır taktıramadım ben sprintbooster'imi kendim takabilir miyim acaba?
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant Şimdi F30 Modernline Sunroof
Çağrı 1 yıldır taktıramadım ben sprintbooster'imi kendim takabilir miyim acaba?
Tabiki Insignia'da pedal üstlerinde yalıtım bulunuyor, siyah parçanın 2 tane perçini bulunuyor. tornavidayla söküp siyah paneli çıkardıktan sonra sprint booster'ı takmak çok kolay.
Yorum