Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Eibach ProKit Yay Acil Yardım :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Eibach ProKit Yay Acil Yardım

2 katından fazla para vericeksen git al ama ben olsam almazdım araştırdım ben benim yayı alırken 2.el bulamamıstım yoksa 0a 2 katını vermezdim
    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Kardeşim alacağımız yay Eibach ProKit başka marka model yok

İlgilendiğin için teşekkür ederim

Bakalım olmadı bekleyeceğiz yada yurt dışından getireceğiz ama prosedürleri bilmiyorum...
      2015 BMW F30 M Sport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: SOY
        Kardeşim alacağımız yay Eibach ProKit başka marka model yok

İlgilendiğin için teşekkür ederim

Bakalım olmadı bekleyeceğiz yada yurt dışından getireceğiz ama prosedürleri bilmiyorum...
        bence hemen alın bunları kaçırmayın 2 tane var eıbach sahibindende gidin bu akşam alın yarın gelin taktıralım
        Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Halil abi geçen sene nisan ayında yurt dışından 130 euro yay için + 30 euro kargo için + 55 tl gümrük vergisi için ödeyerek getirtmiş yani anlıyacağın gümrük eklenince fiyat artar ama en azından garantili ve uygun parça takmış olursun.
          insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ulas79
            Halil abi geçen sene nisan ayında yurt dışından 130 euro yay için + 30 euro kargo için + 55 tl gümrük vergisi için ödeyerek getirtmiş yani anlıyacağın gümrük eklenince fiyat artar ama en azından garantili ve uygun parça takmış olursun.
            Abi zaten aynı fiyata geliyor ve uyumlu parça.Burada da 450 liraya satıyorlar..

Ama ebay Almanya dan mı almış ben Almanca bilmediğim için hiç bir şey anlamadım....
            2015 BMW F30 M Sport

Yorum

abiler niye başka marka düşünmüyorsunuz kw eagle fk hr gibi birde FK olan yaylar çok ucuz http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...10322352/detay
              Bayrağı Bayrak yapan, üstündeki kandır.Toprak; eğer uğrunda ölen varsa Vatandır.SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR !!!

Yorum

FK lar Türk malı, uzun kullanımda kendini salıyor ve vurma yapıyor.

Yay olarak tavsiyem Eibach ve H&R dır.

Denildiği gibi sonu 022 ile biten Astra 1.3 CDTI, 1.4t ve 1.6T icin kulanılıyor. Diğer kod ise atmosferikler için. Bahsettiğimiz kod lu yaylar Türkiye ye geliyor. Gecen sene ben almıstım. Yani yok gelmiyor diyenlere inanmamak lazım.

Dier konu da ağırlık farkından dolayı Astra yaylarının Insignia ya olacağına çok inanmıyorum

Yorum

Insignia yayindan vazgectik zaten ama Turkiye ye gelen yaylar 1.4-1.6 115hp olanlar icin,1.3-1.4T-1.6T yayi yok gelmiyor. Bizde 1.6-115hp yayi aliyoruz. Bakalim artik..
                  2015 BMW F30 M Sport

Yorum

mert,biliosundur eibachın türkiye distiribütörü dp tuning oraya sordunmu bu konuyu belki bilgileri vardır

bu arada baktımda ellerinde senin istediğin koda uygun yay da var
                    http://www.dp-tuning.com/OPEL-ASTRA-...iTi_915.html#0
                    Astra J ecoflex
                    34 TR 142

Yorum

Burakcim selam,

Ben 5-6 gun once gorustum telefonla kendileriyle ellerinde olmadigini 1 ayi blacagini soylediler,Insignia yayi teklif ettiler bana

1 takim aldik 1 takim daha lazim bakalim.
                      2015 BMW F30 M Sport

Yorum

hayırlısı olsun o zamn
                        Astra J ecoflex
                        34 TR 142

Yorum

İşleniyor...
                        X