Duyuru

Collapse
No announcement yet.

INSIGNIA HALOJEN GÜNDÜZ FARI İÇİN ÇÖZÜM ??

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: INSIGNIA HALOJEN GÜNDÜZ FARI İÇİN ÇÖZÜM ??

Orjinal yazı sahibi: Beschäler Insignia
    Ben de Kullandım Bu Mavi Boyalı 12v/55 w Philips Ampullerden. Malesef Arıza Veriyor.
    neden bende var abi 2 yıldan beri arıza falan vermedi
    Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
    [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Tesisat Çok Hassas Olmalı. Zenon Taktırdım Kesti.

Yorum

abi resimler ?????
        [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Yerlerine Taktırtmadan Tesisata Bağlı Olarak Dışarıda Deneme Yaptık ve Balastlar da Sıkıntı Yaşadık. Tüttü Resmen Aşırı Isınmadan. Aklıma Gelen Başıma Gelir. maad Yeni ve Değişik Balastlar Gelecek. Bu Gün Kargoya Vermişler, Yarın Elimde. Olmazsa Geri Göndericem Hepsini.

Yorum

birkaç çeşit halojen beyaz renkli ampul denedim, hepsinde de arıza verdi nasıl çıkacam bu işin içinden anlam veremedim hala

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Beschäler Insignia
              Yerlerine Taktırtmadan Tesisata Bağlı Olarak Dışarıda Deneme Yaptık ve Balastlar da Sıkıntı Yaşadık. Tüttü Resmen Aşırı Isınmadan. Aklıma Gelen Başıma Gelir. maad Yeni ve Değişik Balastlar Gelecek. Bu Gün Kargoya Vermişler, Yarın Elimde. Olmazsa Geri Göndericem Hepsini.
              ooooo bu kötü olmuş

Yorum

Philips diamond vision aldım uyarı verdi, sonra farklı ampül gönderdiler o da arıza uyarısı verdi, tam usanmıştım ki burada narva h7 beyaz ampül buldum onları alıp taktım ve uyarı vermedi, tabi ki xenon kadar olmasa da görüntüsüyle beni tatmin etti, eski sarı ampüllerden güzel görünüdüğü kesin , belki ileride xenon taktırırım, ya da düzgün yapan çıkarsa çıkma cosmo farı ), benim gibi beyaz ampül arayıp da bir türlü uyarı vermeyenini bulamayanlar için yazıyorum; narva h7 beyaz ampüller uyarı vermiyor arkadaşlar, yakında fotoğraf da koymaya çalışırım, şimdi sırada drenç kullanmadan uyarı vermeyen led ampül ya da turuncu ampül var

Yorum

selam arkadaslar yeni uyeyim edition elegance kullaniyorum bende farlardan dolayi sikayetciyim istanbulda orjinal cosma mercek fari editionlara yapan bi yer var isteyenlere yardimci olabilirim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Orhun
                    selam arkadaslar yeni uyeyim edition elegance kullaniyorum bende farlardan dolayi sikayetciyim istanbulda orjinal cosma mercek fari editionlara yapan bi yer var isteyenlere yardimci olabilirim
                    Evet Odak Opel yapıyor
                    InsigniaTEAM

Yorum

Cagri pmden ucret bilgisi alabilirmiyim bilgimiz olsun fari kendimiz cikma alsak bide sizden ikisi icin ayri fiyat alabilirmiyim zahmet olmazsa
                      2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

bende sonradan taktırdıgım Zenon lar üstüne bir kac uygulama yapılarak mercek taktırmak ve gündüz farlarıda lete cevrmek icin dün serviste siparis verdim 2-3 gün icinde gidip taktırcam bende heycanla beklıyorum nasıl bisey olacagını
                        ** 2012 NSIGNIA 1,4 140 BG Karbon Siyah... 2012 INSIGNIA 1,6 Cosmo Karbon Siyah... ve ** 2016 INSIGNIA 1.6 otomatik CDTİ Siyah

Yorum

Orjinal yazı sahibi: karyurekli
                          bende sonradan taktırdıgım Zenon lar üstüne bir kac uygulama yapılarak mercek taktırmak ve gündüz farlarıda lete cevrmek icin dün serviste siparis verdim 2-3 gün icinde gidip taktırcam bende heycanla beklıyorum nasıl bisey olacagını

Sonuç nasıl oldu?
                          1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...

Yorum

İşleniyor...
                          X