Merhaba arkadaşlar, edition elegance aracımın halojen gündüz farı için led ampul taktırmayı düşünüyorum, ama pekçok yerde arıza uyarısı verdiğinden bahsediliyor, birkaç yerde ise uyarı işini çözdüklerinden bahsetmişler, bu konuda bilgisi olan ya da önerisi olan var mı acaba? Arıza uyarısı olmadan led ampul gayet iyi olur gerçekte. Çok sağolun şimdiden...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
INSIGNIA HALOJEN GÜNDÜZ FARI İÇİN ÇÖZÜM ??
Collapse
X
-
Ynt: INSIGNIA HALOJEN GÜNDÜZ FARI İÇİN ÇÖZÜM ??
Ampüllere ufak kablolar ile direnç ekleme şeklinde bu uyarı işini çözüyorlar herhalde değil mi? Farkli birşehirde olduğum için ampülleri temin ettikten sonra kendim monte edecem, elektrik tesisatı ile uğraşmayı gerektiren bir işlem gerkiyorsa yaptırmam güç çünkü
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: c@g@t@yled ampül olunca da gündüz belli olmuyor mu? Led olunca daha güçlü olur diye düşünmüştüm ben ama??
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: 35OFT23Orjinal yazı sahibi: c@g@t@yled ampül olunca da gündüz belli olmuyor mu? Led olunca daha güçlü olur diye düşünmüştüm ben ama??
Yorum
-
Ya ne zormuş bu insignialar için değişiklik yapmak internette geziyorum geziyorum tam diyorum ki beyaz halojen ampul taktırayım pat bir yorum çıkıyor karşıma gündüz yandıkları hiç belli olmaz takmayın, madem öyle led ampüle bir bakayım diyorum kafama yatıyor da pat bir yorum drenç meselesi sıkıntılı iş arabaya arıza verir, ısınır biryerleri yakar v.s. drençsiz çalışacak led ampul yok mu diye bakıyorum onu da bilen yok, madem öyle turuncu ampul takayım diyorum pat bir arkadaş diyor kio ampuller boyama olduğu için zamanla rengi açılır, işin Türkçesi kafa allak bulak oldu arkadaşlar bu konuda araçlarında özellikle de değişiklik yapmış olanlardan ricam önerilerinizi bekliyorum hatta fotoğraflı uygulama olanlardan görsel rica edecem burada hangisi önerilirse onu yaptıracam artık
Yorum
-
Arkadaşlar bunu bir yıl önce çözdüm ama reklam oluyor diye siteden yönetici arkadaşlarımız siliyor. Ankara'da team üyelerinden mağazamıza gelip taktıran arkadaşlar oldu. Arıza ışığını engelleyen dekoder var. Plaka ledi içinde arıza yakmayan çözümlerimiz var.
....
Eğer reklam olduğu için silinecekse lütfen admin bana mesaj atsın kuralı neyse ona uyalım.
Yorum
-
Benim taktırdığım buydu ve herhangi bir arıza vermedi fakat geri çıkarmak zorunda kaldım çünkü kısalar halojen gündüz farları xenon gibi bembeyaz gözalıcı..Uymadığını düşünüp çıkarıp iade ettimInsignia 1.4 Turbo Elegance
Yorum
Yorum