Duyuru

Collapse
No announcement yet.

INSIGNIA HALOJEN GÜNDÜZ FARI İÇİN ÇÖZÜM ??

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• INSIGNIA HALOJEN GÜNDÜZ FARI İÇİN ÇÖZÜM ??

Merhaba arkadaşlar, edition elegance aracımın halojen gündüz farı için led ampul taktırmayı düşünüyorum, ama pekçok yerde arıza uyarısı verdiğinden bahsediliyor, birkaç yerde ise uyarı işini çözdüklerinden bahsetmişler, bu konuda bilgisi olan ya da önerisi olan var mı acaba? Arıza uyarısı olmadan led ampul gayet iyi olur gerçekte. Çok sağolun şimdiden...

Ynt: INSIGNIA HALOJEN GÜNDÜZ FARI İÇİN ÇÖZÜM ??

gecenlerde yanlis hatirlamiyorsam opel atakoy servisinde philips marka ledle ariza isigi yakmadigini soyluyorlardi

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Ampüllere ufak kablolar ile direnç ekleme şeklinde bu uyarı işini çözüyorlar herhalde değil mi? Farkli birşehirde olduğum için ampülleri temin ettikten sonra kendim monte edecem, elektrik tesisatı ile uğraşmayı gerektiren bir işlem gerkiyorsa yaptırmam güç çünkü

Yorum

Ledden ziyade sarı ampullerle değiştirirsen çok güzel olur emin ol

Yorum

Orjinal yazı sahibi: adamsapple
          Ledden ziyade sarı ampullerle değiştirirsen çok güzel olur emin ol
          Zaten kendi ampulü sarı değil mi...

Yorum

portakal sarısı, amerikan sinyal gibi duruyor, daha güzel duruyor, beyaz led takarsanız gündüz farının gündüz yandığı çok belli olmuyor

Yorum

led ampül olunca da gündüz belli olmuyor mu? Led olunca daha güçlü olur diye düşünmüştüm ben ama??

Yorum

Orjinal yazı sahibi: c@g@t@y
                led ampül olunca da gündüz belli olmuyor mu? Led olunca daha güçlü olur diye düşünmüştüm ben ama??
                belli olur olmasına ama halojenden daha az belli olur, hele de farları yakarsan, onun voltajı azalacağı için görünmesi imkansız olacak

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
                  Orjinal yazı sahibi: c@g@t@y
                  belli olur olmasına ama halojenden daha az belli olur, hele de farları yakarsan, onun voltajı azalacağı için görünmesi imkansız olacak
                  Led deyince ben halojenden daha parlak bir ampül olacağını düşünüyordum, en azından insigniadaki gündüz farları komple beyaz yanar azıcık da olsa xenon led'i gibi görünür diyordum

Yorum

şimdi afl farlarda bir tane led yok, yaklaşık 10 tane led var, ve belli bir düzende dizili, o tabii ki parlak yanar, ama bu biraz şüpheli

Yorum

Ya ne zormuş bu insignialar için değişiklik yapmak internette geziyorum geziyorum tam diyorum ki beyaz halojen ampul taktırayım pat bir yorum çıkıyor karşıma gündüz yandıkları hiç belli olmaz takmayın, madem öyle led ampüle bir bakayım diyorum kafama yatıyor da pat bir yorum drenç meselesi sıkıntılı iş arabaya arıza verir, ısınır biryerleri yakar v.s. drençsiz çalışacak led ampul yok mu diye bakıyorum onu da bilen yok, madem öyle turuncu ampul takayım diyorum pat bir arkadaş diyor kio ampuller boyama olduğu için zamanla rengi açılır, işin Türkçesi kafa allak bulak oldu arkadaşlar bu konuda araçlarında özellikle de değişiklik yapmış olanlardan ricam önerilerinizi bekliyorum hatta fotoğraflı uygulama olanlardan görsel rica edecem burada hangisi önerilirse onu yaptıracam artık

Yorum

Arkadaşlar bunu bir yıl önce çözdüm ama reklam oluyor diye siteden yönetici arkadaşlarımız siliyor. Ankara'da team üyelerinden mağazamıza gelip taktıran arkadaşlar oldu. Arıza ışığını engelleyen dekoder var. Plaka ledi içinde arıza yakmayan çözümlerimiz var.
                        ....

Eğer reklam olduğu için silinecekse lütfen admin bana mesaj atsın kuralı neyse ona uyalım.

Yorum

Benim taktırdığım buydu ve herhangi bir arıza vermedi fakat geri çıkarmak zorunda kaldım çünkü kısalar halojen gündüz farları xenon gibi bembeyaz gözalıcı..Uymadığını düşünüp çıkarıp iade ettim
                          Insignia 1.4 Turbo Elegance

Yorum

cosmolara bu ledler uygulaması yapılıyor mu

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kubilaytakır
                              cosmolara bu ledler uygulaması yapılıyor mu
                              Cosmo donanımlı araçlarda var zaten orjinalinde.Ne için sordunuz?
                              Insignia 1.4 Turbo Elegance

Yorum

İşleniyor...
                              X