Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Downpipe Yardım

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Downpipe Yardım

Arkadaşlar slm

GTC 1.6T için Ankara'da custom downpipe yaptıracağım sizin önerebileceğiniz bir yer var mı? Tabii ki bir de yaklaşık maliyet bilgisi verebilir misiniz?

Ynt: Downpipe Yardım

Utku abi ve emre abide vardi diye hatirliyorum ankarada onlarla irtibata gecilirse ogrenebiliriz nerde yaptirdiklarini
    2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

O zaman bir Pm atiim, nick leri tam olarak nedir?

Yorum

Uyeliklerini iptal ettikleri icin pm atamazsiniz buyuk ihtimal bilen arkadaslarimiz varsa verirler numaralarini
        2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Ok, o zaman bilen arkadaşlar bana pm atabilirse sevinirim

Yorum

Koç egzoz. Net. Ankarada Daha ustu yok
            [center]Astra J 1.6 Turbo | Custom Varex Exhaust | K&N Air Filter | Eibach Prokit Springs | 19" Matte Black Rims | Rieger Rear Apron[center]

Yorum

Downipepe yaptirdiginizda yazilim yaptirmak zorundasiniz ariza isigi sonmez yoksa

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Evt yazılım işini biliyorum. Onu mecbur yaptırıcam ztn, olmadı sadece yanıltmak için değil perf artışı için stage 1 yazılım yapılır.

Bu arada Koç egzost tavsiysi için teşekkürler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: viperking
                  Evt yazılım işini biliyorum. Onu mecbur yaptırıcam ztn, olmadı sadece yanıltmak için değil perf artışı için stage 1 yazılım yapılır.

bu arada astra gtc lerin motorlari insignialarla ayni degil piston ve kollar biraz daha dandik insigniaya biraz daha güclü piston ve piston kollari koydular ama yine çok sağlam değil gerçide pasaoglu bekir astra gtc lerden çok yapmisti insignianin piston kollari zayif astra gtc lerinse daha zayif yazilim yapicak firmaya hatirlatin üstlerde torku kissin biliyorsunuzdur piston kolunu tork yamultur üstlerdede tork devam ederse 5500 devir ve üstünde direk yamuluyor kollar haberiniz olsun

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Ok aklımda olsun, çok teşekkürler ilgiler için

Yorum

Orjinal yazı sahibi: volkan
                      Orjinal yazı sahibi: viperking

bu arada astra gtc lerin motorlari insignialarla ayni degil piston ve kollar biraz daha dandik insigniaya biraz daha güclü piston ve piston kollari koydular ama yine çok sağlam değil gerçide pasaoglu bekir astra gtc lerden çok yapmisti insignianin piston kollari zayif astra gtc lerinse daha zayif yazilim yapicak firmaya hatirlatin üstlerde torku kissin biliyorsunuzdur piston kolunu tork yamultur üstlerdede tork devam ederse 5500 devir ve üstünde direk yamuluyor kollar haberiniz olsun
                      Volkan Biliyosun İşi

Yorum

İşleniyor...
                      X