Sahane bir bulusma olmus
Videosuz olmus ama olsun
Ali Hocam Z4 çıplak sanıyordum ama
Volkan Hocam bir uki aksesuari var demis )
Hayirli olsun tekrardan
Yine de dikkatli olalim arkadaslar
Hepberaber nice gazlamalara
Arkadaş Boşuna mı Okudum Ben Şimdi 5 Sayfa Yazıyı, Hani Video Nerde??
huseyin abicim 3 tane video çektik ilk videoda alinin araba sport modda. Ben 3. Vitesteydim60 km hizda basladik gazlamaya onun sanziman 2. Vitese attiysa birazdaha avantaj saglamistir 200 km ye ciktigimizda benim arabanin boyuyla 7,8 boy fark atmisti daha sonra alinin araba konfort modda ben 3. Viteste hizimiz 85 kmde turbomun tam dolu oldugu haldi, bu halde daha avantajliydim bu sefer aramizdaki fark 5,6 boy oldu sonuç itibariyle kankamin z4 çok sağlam gidiyor komple hamman egzoz ve chip olmasaydi biraz daha tutunabilirdim z4 karsisinda ama malesef stock degildi kankamin araba... yarin ali videolari yükliyecek bu gün yogundu isleri yetistiremedi
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Volkan forumumuzun en degerli,kisilikli,neseli ve kaliteli uyelerinden biridir,kabul etmeliyiz ki bunlar dogrular,daha fazla yuklenmeyin kankama,ne diyosa dogru, biz 3 video cektik,herkesin seyrettigi videoda uckagit yaptik,ben dip gaz yaparken o gazlamadi,biz saka yapmak icin,arkadaslara gosterdik herkes dalga gecti,bunun sonucunda videoyu ben sildim,cunki o kadar fark olmasi mumkun degildi,kisaca volkanim oyuna gelmis oldu,gercek fark 4-5 boydur,videolar gelecek
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
abi ozamn video yayınlanınca beni caldırırsın haha
Orjinal yazı sahibi: OPC 5000
Sabah 9 30 gercek 2 video gelecek
Emrem soz...
tamam bak alli bizim merakta bırakma ihihi
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum