Duyuru

Collapse
No announcement yet.

çift egsozdan sonra 1.4 insignia ;) teşekkurler gultekin usta :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: çift egsozdan sonra 1.4 insignia teşekkurler gultekin usta

O zaman Odak'tan net bir indirimli fiyat alalım. Bizde 1.4'lerimizi çift egzozlu yapıp, turbo yazısını yapıştıralım
    2012 - 1.4 Turbo Edition Elegance + Yeni Stil Paketi

Yorum

Abi sorunun cozulmesine sevindim yakit artisinin egzozla alaka olmamasina daha cok sevindim
      2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

sevindim murat abi hallomasına o halde çift egsozun tadını çıkartmak en iyisi yaptırmayan ama düşünen arkadaslarda bence yaptırmalı..
        BEYAZ 1.4 T EDITION ELEGANCE + YENI STIL + SUNROOF + CIFT EGSOZ UYGULAMASI

Yorum

bu durumda çift eksoz biz 1.4 T cilere yaptırmak farz oldu sanırım
          1.4 T Edition Elegance -Karbon siyah, SP, 18 jant, Necvox MM.

Yorum

arkadaşlar 1.6T aracım var biraz ses almak itiyorum örn. 2500devirden sonra ses yükselsin bunu orjınal egzos üzerinden yapabilir miyim tahmını ücreti nedir bilgi verirseniz sevinirim
            Bayrağı Bayrak yapan, üstündeki kandır.Toprak; eğer uğrunda ölen varsa Vatandır.SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR !!!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Emre52
              arkadaşlar 1.6T aracım var biraz ses almak itiyorum örn. 2500devirden sonra ses yükselsin bunu orjınal egzos üzerinden yapabilir miyim tahmını ücreti nedir bilgi verirseniz sevinirim
              Air intake kit tam olarak sizin "birazcık ses" tabirinizi size verir.
              Bence egsozlara girişmeyin.
              Insignia 1.6T Cosmo + Navi Paket - Metro Mavi 2011
              Astra J 1.4 T Enjoy Active - Olimpik Beyaz 2013

Yorum

tahmini maaliyeti hakkında bilginiz var mı spor hava filtreleri 200 tl den başlıyor
                Bayrağı Bayrak yapan, üstündeki kandır.Toprak; eğer uğrunda ölen varsa Vatandır.SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR !!!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Emre52
                  tahmini maaliyeti hakkında bilginiz var mı spor hava filtreleri 200 tl den başlıyor
                  En kötü egsoz memed usta falan gibi bir yerde 500-600TL ye patlar.
                  Sonuçta tek değil çift susturucu ve uygulaması var.
                  Bence filtre sizi tatmin edebilir. Yine de tercih sizin. Benimkisi öneriydi.
                  Ama illa marka soruyorsanız Supersprint diğer markalara göre biraz daha sakindir. Özel kit varmı bilmiyorum.

Yorum

bilgi verdiğiniz için teşekkürler

Yorum

Kullandığımız araç 60k lık bir araç.
                      Buna memed usta falan gibi birinden egsoz yaptırmak çılgınlık.
                      Tabiki el yapımı muhteşem ustalar var. Onlara lafım yok.
                      Ama onlarda zaten çok para isterler.
                      Şimdi senin egsoz için harcıyacağın para aşağıdaki linkten bakarsan eğer ki yurt dışı rakamlarıdır;
                      http://www.supersprint.com/en/prod-7...093E280BA.aspx
                      530€+530€+%10 shipping+%10 vergiler + 300TL civarı iyi bir usta ile montaj = Yaklaşık 3300TL olacaktır.
                      Bence hakkıda budur. Bu hesap 2.0T için Supersprint markası için yapıldı.
                      Seninki de farklı olmayacaktır.
                      Ancak biraz baktım Insignia için özel bir Intake kit göremedim.
                      Bunu uygulayan üyelerimiz olmuşur.
                      Onlar bize daha detaylı bilgi verirler.

Yorum

İşleniyor...
                      X