Duyuru

Collapse
No announcement yet.

çift egsozdan sonra 1.4 insignia ;) teşekkurler gultekin usta :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: çift egsozdan sonra 1.4 insignia teşekkurler gultekin usta

Dediginiz mantikli geliyor ama bi noktada takildim sonucta motor ayni motor eksoz ayni eksoz yani 0 kmde takilanin yakit degismez, 10bin kmde takilanin yakit artar pek kafama yatmadi ama dogruda olabilir tabi
    2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Ben yılların ustası egsozcu nihat'in yalancisiyim motor dar bogaza alistigi icin ikinci hava kanali birden hava cikisini rahatlattigindan dolayi yakit artiyormis iste. Anlattigi bu
      BEYAZ 1.4 T EDITION ELEGANCE + YENI STIL + SUNROOF + CIFT EGSOZ UYGULAMASI

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mserdar
        Ben yılların ustası egsozcu nihat'in yalancisiyim motor dar bogaza alistigi icin ikinci hava kanali birden hava cikisini rahatlattigindan dolayi yakit artiyormis iste. Anlattigi bu
        bende cok arastırdım eksozculardan en fazla yüzde 4 yakıt artar dediler.ama benmki cok fazla artı onuda ben susturcudan kaynaklnıyor...

BU ARADA ARABA CEKİTEN DE DÜSÜYOR ALT DEVIRLERDE VİTES BİR DE KALKISLARDA ARABA COK GÜC KAYIP ETİ VİTES 3 TEN SONRA SERILESIYOR ARABA.
        ** 2012 NSIGNIA 1,4 140 BG Karbon Siyah... 2012 INSIGNIA 1,6 Cosmo Karbon Siyah... ve ** 2016 INSIGNIA 1.6 otomatik CDTİ Siyah

Yorum

Peki alt devirlerde performans kaybına ne sebep oluyor? Sonuçta motordan çıkan egsoz gazı aynı. Uçta 2 boruya ayrılınca ne gibi bir etkisi oluyor? Bende çok takmıştım bu işe ama düşündürücü olmaya başladı
          (Satıldı..) 2012 - 1.4 Turbo - Edition Elegance - Siyah/Bej - 18" - Cyclone Navi

Yorum

Ben alt devirler icin bir dusus yasamadim. Ve fazlasiyla memnunum aractan

Yorum

Orjinal yazı sahibi: byazkan
              Peki alt devirlerde performans kaybına ne sebep oluyor? Sonuçta motordan çıkan egsoz gazı aynı. Uçta 2 boruya ayrılınca ne gibi bir etkisi oluyor? Bende çok takmıştım bu işe ama düşündürücü olmaya başladı
              ekzoz ciftlendi basta suturcu takılmıstı asırı ses vardı arabada ve yakıtım 8,1 lt lerdeyken 10 lt ye falan cıktı 2 gun araya gectı tekrar susturcu takmak icin servise götürdüm susturucu takıldı az da olsa ses kesıldı bide start stopum calısmıyordu 1 hafta serviste kaldı arabam ve akü şarz edılı strat stop sorunu hal oldu start stopum su an ilk aldıgım günki gibi calısıyor ama yakıt artı program güncelmesı yapıldı program yakıtı artırırmı? bılmiyorum ve o gunden beri arac cekıste düstü alt devırlerde araba cok hantal oldu ve yakıt artı ben yakıtın artsını ve cekısten dusmesını eksoza baglıyorum program yüklmesıle ilgili olcagını sanmıyorum.susturcuyu degistercem gerkirse orjinal kazanını taktırcam cekis si düzelmese yakıt eski sevyelere düsmese mecburen ekzozu iptal edecem cunku yakıt cok artı 12 lt yakıyor su an.

bu gun tekrar 50 tl yakıt aldım 100 km yazdı ekranda bırden 90 lt düstü eksozdan önce en düsük 140-150 km yazardı

normalde bizim 1,4 ler cok eknomik ve az yakıyor bu eksozdan sonra su an 1,6 larla ayni yakiyor desem desem yeridir 1,6 ların fazla yakması cift eksoz oldugundan dolayımı acaba
              ** 2012 NSIGNIA 1,4 140 BG Karbon Siyah... 2012 INSIGNIA 1,6 Cosmo Karbon Siyah... ve ** 2016 INSIGNIA 1.6 otomatik CDTİ Siyah

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mserdar
                Ben alt devirler icin bir dusus yasamadim. Ve fazlasiyla memnunum aractan
                benim arabda sorun vardır demek yada sen orjinal tek eksoz kulnamdıgın icin bayi cıkslı cift eksoz taktırdıgın icin fark edmıyorsun yada senin susturcunun faktürüdür bend esustrcuya baglıyorum dogru sustrcu yakıldımı benim bu fazla yakıtım ve alt devirde hantalıgım ortadan kalkcak diye tahmin ediyorum.. bi fırasat bulamdım suturcuyu degistermeye

Yorum

arkadaşlar bende ciddi ciddi çift eksoz taktırmayı düşünüyordum, bu yazılanlardan sonra süphelerim oluştu gerçekten. orjinal odak serviste taktırsam da yakıt tüketimim artar mı acaba?
                  1.4 T Edition Elegance -Karbon siyah, SP, 18 jant, Necvox MM.

Yorum

Yakit tuketimi konusunda ben suan ortalama 9lara kadar dustum. Gectigimiz hafta 11 lerdeydi ortalamam. Git dide de duser dusuncesindeyim. Diger arkadaslards gorus bildirirse iyi olur tabiki. Ozellikle murat abi

Yorum

Maşallah süper olmuş ...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: karyurekli
                        ekzoz ciftlendi basta suturcu takılmıstı asırı ses vardı arabada ve yakıtım 8,1 lt lerdeyken 10 lt ye falan cıktı
                        Abi dün arabayı bıraktığında 36km'lik ortalaman yine 8,1 litreydi

Yorum

güzel uygulama olmuş güle güle kullanın, 1 numara cam filmi de olsa fena olmaz...
                          2012 İNSİGNİA 1.4T***Karbon Siyah***18" Jant***Cyclone DVD***JBL Ses Sistemi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Odak Çağrı
                            Orjinal yazı sahibi: karyurekli
                            ekzoz ciftlendi basta suturcu takılmıstı asırı ses vardı arabada ve yakıtım 8,1 lt lerdeyken 10 lt ye falan cıktı
                            Abi dün arabayı bıraktığında 36km'lik ortalaman yine 8,1 litreydi
                            evet dün yakıtım düstü eski haline döndü hava sıcaktı ondanmıydı?yada dun motor güctü azaltı ıkazı sabah sadece uyarı verdı ondan sonra vermedi yakıtıda sıfırladım servise gitigimde 8,1 de sabit kaldı
                            iste benim araba eski haline döndü dedim yanlıs bilgilendirme yapmıs olmayım bence eksozdan degılde diger arzdan dolayı alt devrlerde hantal oluyordu ve yakıt cok yakıyordu.bu gün aldım arabayı eski haline döndü serviste cıktgımda 10.4 gibiyi eve geldım 9 düstü trafik yogundu o tarfıkte bu degerler normal.arabam eskji haline döndü dünden beri düne kadar yakıt 11 lt den düsmüyordu ben onu olan arzaya baglıyorum dünden sonra araba ceksi ve yakıtı ılk aldgım gün gibi oldu canavar gibi.tarik bey ve cağri kardesime teskkür ediyorum.

Yorum

bu arada serdar eksoz seside kesıldı bu gün arabayı aldım baktım araba eksoz'da tık ses yok ben orjinal kazanı taktırcaktım 700 tl daha gözden cıkarmıstım .tarik bey bi oprasıyon gecirmıs hal etmis sagolsun orjinal eksoz gibi su an calısıyor madeni opel odak reklam yapmıs olmayım ama hakınıda yemeyelim cagri kardesıme ve tarık beye tekrar teskkur edıyorum...

Yorum

bir düzeltme yapmak istiyorum arkadaslar yakıt aratması ve alt devirlerde cekiste düsmesi ben cift eksoz baglıyordum meger sprint Booster'im bozukmus bu gün garantiden degisti güc kayıp etmeler falan eser kalamdı.alt devirlerde güc kayip etme falan hepisi bıtı eksozla ılgı degılmıs...

Yorum

İşleniyor...
                                X