Ynt: çift egsozdan sonra 1.4 insignia teşekkurler gultekin usta
Hayırlı olsun cok güzel olmus serdar.sag tarafa susturcumu taktırdın yoksa orjinal kazanımı taktırdın?
bende cift eksoz yaptırdım sag tarfa susturcu takılmadı asırı rahsız edıcı ses vardı götrdüm bir sustrcu taktılar yine ses var ekzoz cok bagrıyor..araka koltuklrda oturan yolcuları baygı rahsız edıyor..orjınal kazanında taktırmayı düsünüyorum..onunda baygı fıyatı yüksek dün bir eksozcuya gitim yanlsı sustrcu takılmıs dedi bunu degistirdınmı ses kesılır dedi.baska bir eksozcuyda danısacam oda aynsını derse susturcuyu degistirecem. ses kesılmese sag tarafı iptal edecem cıkısları iptal edip ekzoz basları kalsın..ayrıca cift ekzosdan sonra yakıt cok asırı artı..ortalma yakıt 8 lt 8,1 arası oynuyordu günden güne artı su an yakıtım oratlma 12,3 göstriyor..sendede yakıta bır artıs oldumu?
** 2012 NSIGNIA 1,4 140 BG Karbon Siyah... 2012 INSIGNIA 1,6 Cosmo Karbon Siyah... ve ** 2016 INSIGNIA 1.6 otomatik CDTİ Siyah
Süper olmuş. Ancak orjinal kazandan takma imkanı olmuyor mu acaba? Şimdiye kadar yapılan uygulamarda soldaki susturucu kazanın aynısının sağa takıldığını görmedik. Sakınca mı doğuruyor motor açısından?
Orjinal yazı sahibi: byazkan
Süper olmuş. Ancak orjinal kazandan takma imkanı olmuyor mu acaba? Şimdiye kadar yapılan uygulamarda soldaki susturucu kazanın aynısının sağa takıldığını görmedik. Sakınca mı doğuruyor motor açısından?
bence sakıncası yok.pahalı odlgundan dolayı takmıyorlar..serviste fiyat aldım bin lara falan fiyat verdıler indrmiyle berber 700 küsür tl ondan dolayı pek kımse tercıh etmıyor..ben taktırcam galıba takmsam sag tarf cıkıslarını iptal edecem ekzoz ucları kalsın yetrelı.cok görltulu calsıyor benmkı ve yakıt 4 lt falan artı.yada benmkınde bi anormalık vardır.
** 2012 NSIGNIA 1,4 140 BG Karbon Siyah... 2012 INSIGNIA 1,6 Cosmo Karbon Siyah... ve ** 2016 INSIGNIA 1.6 otomatik CDTİ Siyah
Murat abi ses olayi bende hic rahatsiz etmiyo. Bagirma degilde guclu bir motor sesi var gibi geliyo. Sagdaki susturucu orjinal degil. Sanirim karsanin susturucusu. Ben ses olayindam memnunum. Is yakita gelince ortalamam 50 krs. Manisa gibi bir yerde. Sehir icine belkide hic girmedim. sadece izmirde 10-15 km yapmisimdir s.ici. 100 liraya 200 km gidiyorum bitiyo. Dizelden sonra bana anormal geliyodur modundaydim. ve de Araci tek egsozla hic kullanmadim. Bayiden cikmadan takildi cift egsoz. Eger 3-4 litre oynuyosa inanilmaz cokk demektr. Aklima takildi simdi sen eger egsozu teke indirirsen ve yakit farkederse benide bilgilendirirmisin abi? Bende bir arastirayim bakalim.
BEYAZ 1.4 T EDITION ELEGANCE + YENI STIL + SUNROOF + CIFT EGSOZ UYGULAMASI
Orjinal yazı sahibi: mserdar
Murat abi ses olayi bende hic rahatsiz etmiyo. Bagirma degilde guclu bir motor sesi var gibi geliyo. Sagdaki susturucu orjinal degil. Sanirim karsanin susturucusu. Ben ses olayindam memnunum. Is yakita gelince ortalamam 50 krs. Manisa gibi bir yerde. Sehir icine belkide hic girmedim. sadece izmirde 10-15 km yapmisimdir s.ici. 100 liraya 200 km gidiyorum bitiyo. Dizelden sonra bana anormal geliyodur modundaydim. ve de Araci tek egsozla hic kullanmadim. Bayiden cikmadan takildi cift egsoz. Eger 3-4 litre oynuyosa inanilmaz cokk demektr. Aklima takildi simdi sen eger egsozu teke indirirsen ve yakit farkederse benide bilgilendirirmisin abi? Bende bir arastirayim bakalim.
bence benmkinde bir anormalık var seste...bunda baska bir susturcu takıp sesi kesılcek dedi ekzozcu. tek ekzoda 100 tl yaklasık 280 km yazıyordu ekranda.250 50 tl 140 ile 150 km arası yazıyordu ekranda ikici ekzodan sonra 100 tl benzinle 180-200 km yazıyor ekranda gecen günde 50 tl aldım denme amacıyla 110 km yazı ekranda ıkıcı ekzozdan sonra yakıt artı bu benım tesbit etgim..tek ekzda iken oratlama yakıtım 8 lt ile 8.2 arasında gidip gelıyordu iknci ekzoz dan sonra günden güne aratı su an 12.3 keranda yazıyor...bunda ben susturucuya baglıyorum orjinal kazanını taksam seste kesılcek yakıta azalacak bence..susturcunun faktürü cok var bence...
Orjinal yazı sahibi: karyurekli
bu arada susturcunun resminı yükleye bılırmsin serdar?bendekı susturcu kücücük bir susturcu takılmıs
Yarin aksama ceker yuklerim abi resmi. Yakit konusuda dediin gibi benimde ne alirsam iki kati. 100 - 100 aldim. 200- 200 gosterdi. Eger susturucudan ise o kadar yakmasi cok yani yazik gunah iki duman cikcak diye neyse abi arastircam bende mutlaka bunu.
murat abi burda eski bir egsoz ustası var, ona sordum telefon ile. ilave egsoz %4 artırır der ama aracı getir takılan susturucuya bakalım bir dedi. bazen susturucunun da etkisi oluor boyle durumlara dedi. katalizörden kaynaklı,, gültekin abiyi arıcam birdazdan da surtastan. baya taktım kafaya ben bu yakıt isini 8 ile 12 arasında iyi fark var sonuçta 100 liraya 200 km gitmek var birde 300...
KAR BEYAZ OLMUŞ ihihi hayırlı olsun
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum