gültekin abi sagolsun izmir surtaslardan.. güzel iş çıkartmışlar resimleri ancak yükleyebiliyorum..
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
çift egsozdan sonra 1.4 insignia ;) teşekkurler gultekin usta :)
Collapse
X
-
Ynt: çift egsozdan sonra 1.4 insignia teşekkurler gultekin usta
hayırlı olsunBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
-
Hayırlı olsun, harika görünüyor.
Toplam fiyat hakkında bilgi verebilir misiniz? Birde iki egsozdan da eşit duman çıkıyor değil mi?2012 - 1.4 Turbo Edition Elegance + Yeni Stil Paketi
Yorum
-
aynen öyle gültekin abi yapılacak birşey kalmadı ağzına kadar doldurduk arabayı tek istediğim koltuk altı aydınlatmalar yapabiliyorsak yapalım onudaDüşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
GIBBON
Yorum
-
Kesinlikle gultekin abi, arabadan inesim gelmiyo ses harika. Abarti asla degil, tam gorunusune yakisir bi halde. Iki egsozdan iyice dikkatli baktiginizda hafif bir duman farki var. ama soguk havada bunu anlamak zor. Isiklarda beklerken aynadan egzosdan cikanlari izlemek ayri bi tat ya bu araba kesinlikli cift egsoz olmali. Maliyeti tam olarak 1000 tl yi buldu. Orjinal cift egsoz icin tampon alti parcasi degistirildi, ikinci sustrucu takildi zaten. Egsoz uclari falan derken iyi oldu. Ben daha araci almadan yapildgi icin egsozlar ilk halini sadece resimlerden gordum ve iyiki yaptirmisim. Tekrar eline saglik gultekin abi.BEYAZ 1.4 T EDITION ELEGANCE + YENI STIL + SUNROOF + CIFT EGSOZ UYGULAMASI
Yorum
Yorum