Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Güneşlikler.. editionlar artık cosmo olacak..

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Güneşlikler.. editionlar artık cosmo olacak..

http://urun.gittigidiyor.com/garaj/o...perde-69247789 ....

Ynt: Güneşlikler.. editionlar artık cosmo olacak..

Aydın'da faaliyet gösteren Batkan Oto Dizayn yapıyor bunlardan ve ülkenin dört bir yanına gönderiyor. 2 hafta önce taktırmıştım aracıma. İçeriden dışarı çok net, dışarıdan içerisi görünmüyor.Geceleri arkadan gelen ışığı kesiyor ama sizin görüşünüze engellemiyor. En koyu filmden çekilmiş gibi Aracım gözüme daha bi güzel geliyor artık Taktırmak isteyenlere tavsiye ederim..

Yorum

bir senedir kullanıyorum özellikle yazın çok işime yaradı
      insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Absinthe
        Aydın'da faaliyet gösteren Batkan Oto Dizayn yapıyor bunlardan ve ülkenin dört bir yanına gönderiyor. 2 hafta önce taktırmıştım aracıma. İçeriden dışarı çok net, dışarıdan içerisi görünmüyor.Geceleri arkadan gelen ışığı kesiyor ama sizin görüşünüze engellemiyor. En koyu filmden çekilmiş gibi Aracım gözüme daha bi güzel geliyor artık Taktırmak isteyenlere tavsiye ederim..
        öyle birşey yaptılar ki ürünün adı BOD perde oldu. aynı tüm mendillere selpak denmesi gibi
        eskiden bod bunun adı modeli felan sanıyordum halbuki işletmenin kısaltmasıymış ihihi

*Balkan
        InsigniaTEAM

Yorum

Film çektirmek yerine bundan mı alsam acaba
          2012 - 1.4 Turbo Edition Elegance + Yeni Stil Paketi

Yorum

On cam dahil cektirdim en koyu derece filmimi oglen 12de gunesin altinda kafani cama daya yine goremezsin icersini
            2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ygtylmz
              On cam dahil cektirdim en koyu derece filmimi oglen 12de gunesin altinda kafani cama daya yine goremezsin icersini
              Ön cam yasak değil miydi abi?
              Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 18XET01
                Orjinal yazı sahibi: ygtylmz
                Ön cam yasak değil miydi abi?
                Faturali bir koyu guvenlik cam filmi yaptirdim , cevirmede polise bu cam filmi degil guvenlik filmi diyerek 3 kere pacayi kurtardim.
                2011 Opel Insignia 2.0 CDTI Cosmo + 19'Jant +  FlyAudio + Rear Camera + Siyah

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                  Orjinal yazı sahibi: Absinthe
                  öyle birşey yaptılar ki ürünün adı BOD perde oldu. aynı tüm mendillere selpak denmesi gibi
                  eskiden bod bunun adı modeli felan sanıyordum halbuki işletmenin kısaltmasıymış ihihi

*Balkan
                  Aynen öyle oldu vallahi Ama "Balkan" değil de "Batkan"

Yorum

İşleniyor...
                  X