Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Güneşlikler.. editionlar artık cosmo olacak..
Collapse
X
-
Ynt: Güneşlikler.. editionlar artık cosmo olacak..
Aydın'da faaliyet gösteren Batkan Oto Dizayn yapıyor bunlardan ve ülkenin dört bir yanına gönderiyor. 2 hafta önce taktırmıştım aracıma. İçeriden dışarı çok net, dışarıdan içerisi görünmüyor.Geceleri arkadan gelen ışığı kesiyor ama sizin görüşünüze engellemiyor. En koyu filmden çekilmiş gibi Aracım gözüme daha bi güzel geliyor artık Taktırmak isteyenlere tavsiye ederim..
-
Orjinal yazı sahibi: AbsintheAydın'da faaliyet gösteren Batkan Oto Dizayn yapıyor bunlardan ve ülkenin dört bir yanına gönderiyor. 2 hafta önce taktırmıştım aracıma. İçeriden dışarı çok net, dışarıdan içerisi görünmüyor.Geceleri arkadan gelen ışığı kesiyor ama sizin görüşünüze engellemiyor. En koyu filmden çekilmiş gibi Aracım gözüme daha bi güzel geliyor artık Taktırmak isteyenlere tavsiye ederim..
eskiden bod bunun adı modeli felan sanıyordum halbuki işletmenin kısaltmasıymış ihihi
*BalkanInsigniaTEAM
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ygtylmzOn cam dahil cektirdim en koyu derece filmimi oglen 12de gunesin altinda kafani cama daya yine goremezsin icersiniSonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: 18XET01Orjinal yazı sahibi: ygtylmzOn cam dahil cektirdim en koyu derece filmimi oglen 12de gunesin altinda kafani cama daya yine goremezsin icersini2011 Opel Insignia 2.0 CDTI Cosmo + 19'Jant + FlyAudio + Rear Camera + Siyah
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagriOrjinal yazı sahibi: AbsintheAydın'da faaliyet gösteren Batkan Oto Dizayn yapıyor bunlardan ve ülkenin dört bir yanına gönderiyor. 2 hafta önce taktırmıştım aracıma. İçeriden dışarı çok net, dışarıdan içerisi görünmüyor.Geceleri arkadan gelen ışığı kesiyor ama sizin görüşünüze engellemiyor. En koyu filmden çekilmiş gibi Aracım gözüme daha bi güzel geliyor artık Taktırmak isteyenlere tavsiye ederim..
eskiden bod bunun adı modeli felan sanıyordum halbuki işletmenin kısaltmasıymış ihihi
*Balkan
Yorum
Yorum