O zaman bu kadar guzel olcaksa ben izmirden susturucusuz bi fiyat alayim abi, senin resimlerimide gostereyim birebirini istiyorum diyim egzos sesi bence iyi bisey
BEYAZ 1.4 T EDITION ELEGANCE + YENI STIL + SUNROOF + CIFT EGSOZ UYGULAMASI
O zaman bu kadar guzel olcaksa ben izmirden susturucusuz bi fiyat alayim abi, senin resimlerimide gostereyim birebirini istiyorum diyim egzos sesi bence iyi bisey
istanbula gele bilseydin odakta yapardın..sesi gençler çok begeniyor hata susturcu takma diyenlerde var su an.ama ben hep orjinalden yana oldum.ayrica hanım bu sesı görse duysa keser beni ayreten tesat yapmsım hanım kızdıgı icin bası süktüm kuru anfı 4 hoperle la calsıyor su an bası genc işi dedi sen yaşlandı deyip süktürdü şimdi koltuk altı baslar var ondan alıp koltuk altına koymayı düşünüyorum gizli
** 2012 NSIGNIA 1,4 140 BG Karbon Siyah... 2012 INSIGNIA 1,6 Cosmo Karbon Siyah... ve ** 2016 INSIGNIA 1.6 otomatik CDTİ Siyah
Abi bide sana zahmet sesini videoya alabilirmisin bende kismetse yakin zamanda yaptirmayi dusunuyorumda
Sesi senin istegin gibi bir ses bence abarılı eksoz diye eksozlar var onlar gibi sesi var ben de seslikten yanayım ondan dolayı susturcu takacam. video yüklmesini bilmiyorum fotoları 3 ayda ancak ögrendim yüklmeyi yüklemeyi bercere bilirsem yüklerim.
** 2012 NSIGNIA 1,4 140 BG Karbon Siyah... 2012 INSIGNIA 1,6 Cosmo Karbon Siyah... ve ** 2016 INSIGNIA 1.6 otomatik CDTİ Siyah
Cok guzel bir uygulama olmus
Sırada jant ve ciP gorunuyor mu
sırada jant var 18 inc ama lastklerle berber bayagı bi yüksek fiyat cıkıyor takasa falan gire bilsem üstde bir fark verip uyguna kapatmayı döşünüyorum.birde 1,6 cosmos ların çıkma farları bulup yapamayı düşünüyorum çıkma far bula bilirsem montajı falan odak ta yaparız dediler bakalım su an arayiş içindeyim..
Cagri begendiyse bende begenirim bende yaptirabilirsem oyle yaptiriyim bari
ben orta halli sesi seviyorum, ne stock gibi cılız nede abart egzoz gibi çok sesli olacak, buda tam benim istediğim ayarda oldu
ses oldukça dolgun geliyor.
ama kapalı mekanda bulunmamızın de etkisi olabilir belki. 1.4T aracım olsa mutlaka yaptırırdım
Cagri begendiyse bende begenirim bende yaptirabilirsem oyle yaptiriyim bari
ben orta halli sesi seviyorum, ne stock gibi cılız nede abart egzoz gibi çok sesli olacak, buda tam benim istediğim ayarda oldu
ses oldukça dolgun geliyor.
ama kapalı mekanda bulunmamızın de etkisi olabilir belki. 1.4T aracım olsa mutlaka yaptırırdım
Yorum