Duyuru

Collapse
No announcement yet.

audi a7 3.0 tfsi ve 1.6 turbo

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: audi a7 3.0 tfsi ve 1.6 turbo

@Volkan Hocam videolardan sonra ben de sasirdim gercekten gitmiyor bu A7
    @Ali Hocam imzalı albumu bekliyoruz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Funkyair
      @Volkan Hocam videolardan sonra ben de sasirdim gercekten gitmiyor bu A7
      @Ali Hocam imzalı albumu bekliyoruz
      yukardaki videolarda iki audide farkli zamanlarda cikiyor biri 15 sn de. oburu 13 sn de 200 km hiza cikiyor muhtemelen cekilen zamanlarda sicaklik farki var havanin benim cektigim videoda yazin agustos sonu cekmistim 28 ,30 derecelerdeydi.. hava sicakligi 3,4 derecelerde birtane daha vide cekicem 13.5, 14 sn de 200 km hiza cikicagimi tahmin ediyorum acik hava filtremide sis farinin yanindaki izgarayi kestim oradan direk soguk havayi aliyorum havalar sogusun biraz daha ne kadar fark edicek bende merak ediyorum

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

İlk audi A6 eski motor var uzerinde sanirim
        İkincisi de A6 (c7 kasa)
        Volkan Hocam A7 ile kapismis
        Onun videosu da pek umut vermiyor
        http://www.youtube.com/watch?v=ZQSlxZJ5egY#ws

Yorum

Bunun sifir yuzu iyi ama 100 den sonra saglam yurumuyor ama bekir pasaoglu bunlardan bir tane yapmisti motor ici inanilmaz saglam 470 bg guc aldilar hemde motorun icine girmeden hakan hocam

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

volkan abi bu saatten sonra seni insignia kesmez, bi a7 alıp 500 bg yaptınmı tadından yenemz...

Yorum

Volkan Hocam aracin potansiyeli inanilmaz
              Ama dedigin gibi std hali enteresan sekilde 0-100 6 sn altinda launch ile
              100-200 garip sekil 13 lerde daha da enteresani 200 sonrasi da 200 oncesinden pek farkli degil
              Zaten seni de oralarda gecebilmisti sanirim
              Benim bacanagin videolarina bakiyorumda S4 ile 20-100 yaklasik 4 saniye (acayip keyifli idi)
              100-200 o tempo ile biraz yokus yukari ve virajda 13 sn civari gorunuyor
              Valla senin canavara binmesem en hayirlisi
              Son kanima gireceksİn

Yorum

İşleniyor...
              X