Duyuru

Collapse
No announcement yet.

audi a7 3.0 tfsi ve 1.6 turbo

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• audi a7 3.0 tfsi ve 1.6 turbo

Evet arkadaslar bu gun oglen kurkoyden otobana baglandim gebze istikametine dogru giderken arkama bir audi yapisti ustume cikicak sanki ard ardada sellektor yapiyor, icimden ulan dedim sanki onundeki araba sahinmi zannettin kaale bile almiyor uckagitci ,bende yuklendim gaza 3.viteste 120 km de basladik hizlanmaya 150 160 180 200 baktim arkamdan ayrilmiyor bende acamiyorum arayi hizlanmamiz devam ederkende bu beni gecmek icin orta seride gecti, gıdım gıdım yaklasiyor arka kapima geldi on kapima geldi biraz sonra yan yana geldik bir 7 8 sn sonrada ben onun ön kapisi hizasindayim hizimizda 235 km relerde , 250 ye ciktigimda bir boy kadar onumdeydi bende icimden hayiflaniyordum bagajimda 2 cocuk arabasi cocuk koltugu ve malzemeler var keske bunlar olmasaydi diye ama nafile .. bu arada havalar sogudugu icin turbo basincida actirmistim

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Ynt: audi a7 3.0 tfsi ve 1.6 turbo

Bu arada audinin sahibide artık insignialari bu kadar kolay lokma zannetmez artik

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Normal Insignia sanmistir abi
      2015 BMW F30 M Sport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: SOY
        Normal Insignia sanmistir abi
        buyuk ihtimal oyle zannetmistir ,oyle zannetmeyede devam etsin mert kardesim haha

Yorum

Abi keyifli bir rolling tarzında kapışma olmuş arasan bulamazsın ama tfsi motorlar çok ciğerli gerçekten hele Abt power varsa 300 hp nin üstünde bir makinadır o
          2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

silecekler çalıştımı yine ihihi
            InsigniaTEAM

Yorum

welcome
              Orjinal yazı sahibi: smg05
              Abi keyifli bir rolling tarzında kapışma olmuş arasan bulamazsın ama tfsi motorlar çok ciğerli gerçekten hele Abt power varsa 300 hp nin üstünde bir makinadır o
              O arac 245 lik bir a 7 ,baska ihtimal olamaz,300 hp lerden bahsetmek bos,alir yururdu... Volkan in da gidecegi ancak o kadardir , helal olsun kardesime...

Yorum

Guzel bi ani olmus abi
                2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Aman Dikkat Volkan

Bu arda da tebrikler clapclap

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Volkan Hocam son zamanlarda hicbirsey denk gelmiyor benim oltaya
                    Sen de Masallah guzel balik tutmussun
                    Herseyden once bu makina 3.0 tfsi degil mi ? Eminiz bundan (benzinli V6 supercharger)
                    Bir baska degis ile benim bacanagin S4 ile ayni makine
                    Biraz daha ehlilestirilmisi 310 hp olmasi gerek std olarak

S4 macerami paylasmistim alet deli gidiyor.
                    Muhtemel bu arkadas da seni kolay lokma sanmistir
                    Ama dis geciremedigi icin neredeyse disleri sokulecekmis
                    Sanirsam motoru oynanmamistir yoksa rahat 400 hp oluyorlar
                    Dolayisi ile limitor vardir onda 255 kmh lerde
                    Keske yol bitaz daha uzun bos ve mumkunse hafif bayir asagi olsaydi da
                    Afiyet ile yeseydin

Postonlarina saglik hocam
                    Kemgozlerden sakinsin

Yorum

volkan abi bencee adam çokta kasmamış gibi
                      F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Funkyair
                        Volkan Hocam son zamanlarda hicbirsey denk gelmiyor benim oltaya
                        Sen de Masallah guzel balik tutmussun
                        Herseyden once bu makina 3.0 tfsi degil mi ? Eminiz bundan (benzinli V6 supercharger)
                        Bir baska degis ile benim bacanagin S4 ile ayni makine
                        Biraz daha ehlilestirilmisi 310 hp olmasi gerek std olarak

S4 macerami paylasmistim alet deli gidiyor.
                        Muhtemel bu arkadas da seni kolay lokma sanmistir
                        Ama dis geciremedigi icin neredeyse disleri sokulecekmis
                        Sanirsam motoru oynanmamistir yoksa rahat 400 hp oluyorlar
                        Dolayisi ile limitor vardir onda 255 kmh lerde
                        Keske yol bitaz daha uzun bos ve mumkunse hafif bayir asagi olsaydi da
                        Afiyet ile yeseydin

Postonlarina saglik hocam
                        Kemgozlerden sakinsin

Siz saka yapmaya devam edin,diyorum ki volkanin hic bir sartta 3.0 tdi 245 hp den daha ust bir motorla yurume sansi yok,yok 3.0 tfsi mis, daha neler,yalar yutar alim allah...

Yorum

Hic yuruyen bir a7 3.0 tdi gordunuz mu,,, ? Hanginiz yetisebilirsiniz,alet gidiyo,GİDİYO... Ha sunu da sonuna kadar kabul etmek gerekir ki volkan im gerekeni yapmis,aslanim benim...

Yorum

A7 de ğilde a6 3.0 tdı catır çutur yemişliğim var çerez misali

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                              A7 de ğilde a6 3.0 tdı catır çutur yemişliğim var çerez misali
                              Pilotsun beee,haci hoca fatih immmm,inan yeterr ihihi

Yorum

İşleniyor...
                              X