Evet arkadaslar bu gun oglen kurkoyden otobana baglandim gebze istikametine dogru giderken arkama bir audi yapisti ustume cikicak sanki ard ardada sellektor yapiyor, icimden ulan dedim sanki onundeki araba sahinmi zannettin kaale bile almiyor uckagitci ,bende yuklendim gaza 3.viteste 120 km de basladik hizlanmaya 150 160 180 200 baktim arkamdan ayrilmiyor bende acamiyorum arayi hizlanmamiz devam ederkende bu beni gecmek icin orta seride gecti, gıdım gıdım yaklasiyor arka kapima geldi on kapima geldi biraz sonra yan yana geldik bir 7 8 sn sonrada ben onun ön kapisi hizasindayim hizimizda 235 km relerde , 250 ye ciktigimda bir boy kadar onumdeydi bende icimden hayiflaniyordum bagajimda 2 cocuk arabasi cocuk koltugu ve malzemeler var keske bunlar olmasaydi diye ama nafile .. bu arada havalar sogudugu icin turbo basincida actirmistim
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
audi a7 3.0 tfsi ve 1.6 turbo
Collapse
X
-
Ynt: audi a7 3.0 tfsi ve 1.6 turbo
Orjinal yazı sahibi: SOYNormal Insignia sanmistir abi
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum
-
welcomeOrjinal yazı sahibi: smg05Abi keyifli bir rolling tarzında kapışma olmuş arasan bulamazsın ama tfsi motorlar çok ciğerli gerçekten hele Abt power varsa 300 hp nin üstünde bir makinadır o
Yorum
-
Volkan Hocam son zamanlarda hicbirsey denk gelmiyor benim oltaya
Sen de Masallah guzel balik tutmussun
Herseyden once bu makina 3.0 tfsi degil mi ? Eminiz bundan (benzinli V6 supercharger)
Bir baska degis ile benim bacanagin S4 ile ayni makine
Biraz daha ehlilestirilmisi 310 hp olmasi gerek std olarak
S4 macerami paylasmistim alet deli gidiyor.
Muhtemel bu arkadas da seni kolay lokma sanmistir
Ama dis geciremedigi icin neredeyse disleri sokulecekmis
Sanirsam motoru oynanmamistir yoksa rahat 400 hp oluyorlar
Dolayisi ile limitor vardir onda 255 kmh lerde
Keske yol bitaz daha uzun bos ve mumkunse hafif bayir asagi olsaydi da
Afiyet ile yeseydin
Postonlarina saglik hocam
Kemgozlerden sakinsin
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FunkyairVolkan Hocam son zamanlarda hicbirsey denk gelmiyor benim oltaya
Sen de Masallah guzel balik tutmussun
Herseyden once bu makina 3.0 tfsi degil mi ? Eminiz bundan (benzinli V6 supercharger)
Bir baska degis ile benim bacanagin S4 ile ayni makine
Biraz daha ehlilestirilmisi 310 hp olmasi gerek std olarak
S4 macerami paylasmistim alet deli gidiyor.
Muhtemel bu arkadas da seni kolay lokma sanmistir
Ama dis geciremedigi icin neredeyse disleri sokulecekmis
Sanirsam motoru oynanmamistir yoksa rahat 400 hp oluyorlar
Dolayisi ile limitor vardir onda 255 kmh lerde
Keske yol bitaz daha uzun bos ve mumkunse hafif bayir asagi olsaydi da
Afiyet ile yeseydin
Postonlarina saglik hocam
Kemgozlerden sakinsin
Siz saka yapmaya devam edin,diyorum ki volkanin hic bir sartta 3.0 tdi 245 hp den daha ust bir motorla yurume sansi yok,yok 3.0 tfsi mis, daha neler,yalar yutar alim allah...
Yorum
Yorum