Alicim yaristiktan sonra merak ettim audinin hizlanma videolarini seyrettim youtube dan 100 200 km hizlanmasi 14.5 15.5 sn lerde benim videodamda youtube var 100 200 km 15 sn de yani es degeriz hizlanmalarda vede agirlik olarak ben daha hafifim hatirlarsan senin chipli 355 bg halindeyken chipli 220 bg lik polo gti 160 km hiza kadar kafa kafaya gidiyordu bende poloyla kafa kafaya gidiyorum 300 bg lik a 7 len 1 boy arkasindan gitmem dogal bence kanka
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Ali Hocam ben de katiliyorum makinalar akiyor ama Volkan'in makina ile 3.0 tdi 245 hp olan (bir de 313 hp lik yenisi var) 150 den sonra cok da farkli olmaz diyorum
Hele direksiyonda Fatih Hoca olursa basabas giderler
Ama 3.0 tfsi ayri bir dunya rakamlar ortada
Bence de Volkan ilk hizlanirken yol verseydi
Eleman uzardi haa ama Volkan hizini aldiktan sonra oyle sagindan gecmesi icin baya kasmasi gerek
Volkan Hoca gerekli serbeti vermis eleman ile sen karsilasma yeter ki
Alicim yaristiktan sonra merak ettim audinin hizlanma videolarini seyrettim youtube dan 100 200 km hizlanmasi 14.5 15.5 sn lerde benim videodamda youtube var 100 200 km k15 sn de yani es degeriz hizlanmalarda vede agirlik olarak ben daha hafifim hatirlarsan senin chipli 355 bg halindeyken chipli 220 bg lik polo gti 160 km hiza kadar kafa kafaya gidiyordu bende poloyla kafa kafaya gidiyorum 300 bg lik a 7 len 1 boy arkasindan gitmem dogal bence kanka
abi tdı yenebili ama vlkan abi tfsıı diyor bnce müteevazi birine denk gelmiş hehehe))
mutavasi olsaydi tepeme cikmaya calismazdi gokhanim vede youtube a gir seyret hizlanma videolarini 100 200 km hizlanmasi kac saniye bak bide benim videoma bak aradaki fark nekadar var kendin gor
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Ali Hocam ben de katiliyorum makinalar akiyor ama Volkan'in makina ile 3.0 tdi 245 hp olan (bir de 313 hp lik yenisi var) 150 den sonra cok da farkli olmaz diyorum
Eleman uzardi haa ama Volkan hizini aldiktan sonra oyle sagindan gecmesi icin baya kasmasi gerek
dedigin gibi yol vermedim ilk hizlanmada ama yol verseydim rahat gecemezdi bence hakancim ust devirleri yani yuksek hizda o daha avantajlidi hacim den dolayi dusuk hizlarda 100 200 kmlerde kesinlikle ayni degerlerdeyiz bence
masallah volkan abı guzel kapısma olmus kazasız belasız kullanmak nasıp etsın volkan abı arkadan gelıp hızlı tünel yapmıs o sen ruzgarı yardıgın ıcın her turlu senı ekmeye calısır eker yanı yan yana devırlı gıtmıs olsaydınız sayet ozaman o 1 boy degıl arka kapısında takıp ederdın onu
bu arada stage 2 polo egzos fıltre bujı fln derken 240 245 bg cıvarı oluyorlar onlar cok cok daha hızlı volkan abı bulasabılırmısın bılmıyorum denemen lazım
bursada tam senlık roccolar var valla aynı klasmanda degıl ama denersen guzel sonuclar ortaya cıkar
Valla helal olsun diyorum o zaman volkanima kocaman clapclap volkan sakasini yapmis,adam dumur olmustur,yakinda yaptigim sakalari teker teker yayinliycam,su an album yapiyorum......
Yorum