arkadaslar dun itibariyle bende insignia ailesine katildim.alsigin bayii hediye olarak 3m cam filmi yaptirtti ama cam tavan gorunumunu tavsiye etmedi illki bi sure sonra yirtilir yada tavanda iz kalir diye bende emin olamadim varmi tavsiyeleriniz acaba
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
insignia cam tavan gorunumu
Collapse
X
-
Ynt: insignia cam tavan gorunumu
Orjinal yazı sahibi: bere5906arkadaslar dun itibariyle bende insignia ailesine katildim.alsigin bayii hediye olarak 3m cam filmi yaptirtti ama cam tavan gorunumunu tavsiye etmedi illki bi sure sonra yirtilir yada tavanda iz kalir diye bende emin olamadim varmi tavsiyeleriniz acaba
3M veya Hexis marka folyolar iyidir, çokta maliyetli değillerdir. Gönül rahatlığıyla yaptırabilirsiniz.*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg
BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp
-
BNDE TAVAN YAPTIRMA DERDİNDEYİM. ARABAYI SERVİSTEN ALMADAN YAPTIRAYIM İSTİYORUM. SATIS TEMSİLCİSİ İNSİGNİA GİBİ Bİ ARABAYA ÖNERMİYORUM, BASİT DURUYO DİYO AMA İÇİM İÇİM DE YİYO. NE YAPSAM KARARSIZ KALDIM.. MALİYETİ HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VAR MI? ARABAM BEYAZ VE SUNROOFLU.. HOŞ DAHA TESLİM ALMADIM ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA ALICAMDA. HAZIR BEKLİYOKEN O İŞLEMDE ARADAN ÇIKSIN İSTİYORUM.BEYAZ 1.4 T EDITION ELEGANCE + YENI STIL + SUNROOF + CIFT EGSOZ UYGULAMASI
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mserdarBNDE TAVAN YAPTIRMA DERDİNDEYİM. ARABAYI SERVİSTEN ALMADAN YAPTIRAYIM İSTİYORUM. SATIS TEMSİLCİSİ İNSİGNİA GİBİ Bİ ARABAYA ÖNERMİYORUM, BASİT DURUYO DİYO AMA İÇİM İÇİM DE YİYO. NE YAPSAM KARARSIZ KALDIM.. MALİYETİ HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VAR MI? ARABAM BEYAZ VE SUNROOFLU.. HOŞ DAHA TESLİM ALMADIM ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA ALICAMDA. HAZIR BEKLİYOKEN O İŞLEMDE ARADAN ÇIKSIN İSTİYORUM.
Hayırlı olsun aracınız.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Odak ÇağrıOrjinal yazı sahibi: mserdarBNDE TAVAN YAPTIRMA DERDİNDEYİM. ARABAYI SERVİSTEN ALMADAN YAPTIRAYIM İSTİYORUM. SATIS TEMSİLCİSİ İNSİGNİA GİBİ Bİ ARABAYA ÖNERMİYORUM, BASİT DURUYO DİYO AMA İÇİM İÇİM DE YİYO. NE YAPSAM KARARSIZ KALDIM.. MALİYETİ HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VAR MI? ARABAM BEYAZ VE SUNROOFLU.. HOŞ DAHA TESLİM ALMADIM ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA ALICAMDA. HAZIR BEKLİYOKEN O İŞLEMDE ARADAN ÇIKSIN İSTİYORUM.
Hayırlı olsun aracınız.BEYAZ 1.4 T EDITION ELEGANCE + YENI STIL + SUNROOF + CIFT EGSOZ UYGULAMASI
Yorum
-
ve de 1.4 T edition elegance 18 inc jantlar siyah kaplatılıyo mu? bu islerin acemisiyim. ekstra para vermektense en azından 1 yıllık çektiğim kredi bitip yeni 19inc siyah jant alana kadarBEYAZ 1.4 T EDITION ELEGANCE + YENI STIL + SUNROOF + CIFT EGSOZ UYGULAMASI
Yorum
-
Aracınız hayırlı olsun aramıza hos geldınız...bende Curze aracıma sıyah folyo kapatım 1,5 sene oldu gayet hos duruyor özlıkle beyaz renge gayet memunum...** 2012 NSIGNIA 1,4 140 BG Karbon Siyah... 2012 INSIGNIA 1,6 Cosmo Karbon Siyah... ve ** 2016 INSIGNIA 1.6 otomatik CDTİ Siyah
Yorum
-
Yaptircaz yani anlasildi aracin ustundeki 18lik jantlari hic kullanmadan opel bayiden jant alma imkani oluyomu? Yada nasil bi yol izleyim.. Hic kullanmadan elimden cikartabilirmiyim?BEYAZ 1.4 T EDITION ELEGANCE + YENI STIL + SUNROOF + CIFT EGSOZ UYGULAMASI
Yorum
-
18 inc opc jant almak istesem, aracın üstündeki 18 inclik jantlardaki orjinal lasitkler ile uyumlu oluyo mu? yoksa yeniden lastik takımım ıalmak gerek? opc ilanı buldum da..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...05557346/detayBEYAZ 1.4 T EDITION ELEGANCE + YENI STIL + SUNROOF + CIFT EGSOZ UYGULAMASI
Yorum
Yorum