Merhaba Arkadaşlar aracıma eicbach 30 mm yay taktırmak istiyorum. Jant ve lastik ebatlarım 245 / 35 / 20 inc, Tereddüdüm Çamurluk konusunda sürtme olabilir mi diye. Tabi buy kaygıyı araç yüklü olduğu zaman ne olacak açısından da düşünebilirsiniz. bu ebatlarda jant ve yay kullanan arkadaşlar var mı sıkıntı oldu mu, bilgi alabilirsem sevinirim.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
20 inc jant'da , 30 mm yay sürtme yada sıkıntı yaratır mı?
Collapse
X
-
Ynt: 20 inc jant'da , 30 mm yay sürtme yada sıkıntı yaratır mı?
Orjinal yazı sahibi: SOY30mm yay mı var eibach da __Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: SOYGüle güle kullan kardeşim ne kadara aldın maliyeti ne oldu toplamda ?
30mm diye bir yay yok o yay 25mm ile 35mm arası düşürme sağlarBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
F10 Msport
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kdristnblOrjinal yazı sahibi: SOYGüle güle kullan kardeşim ne kadara aldın maliyeti ne oldu toplamda ?
30mm diye bir yay yok o yay 25mm ile 35mm arası düşürme sağlar2015 BMW F30 M Sport
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: SOYGüle güle kullan kardeşim ne kadara aldın maliyeti ne oldu toplamda ?
30mm diye bir yay yok o yay 25mm ile 35mm arası düşürme sağlar[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]
Yorum
-
evet mertcim konuyu sapıttırdın abicim sürtme yapmaz bence sürtme yağma ihtimali çok düşük
erhan abi cevap versene yaBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
F10 Msport
Yorum
-
BURAK bu resimde gözüken jantlar 20 jantmmıHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
ben aldım diy0rum sana kardeşim anlamıy0musun sen kutusunu belgelerini flan getiricem sana yarın akşamBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
F10 Msport
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: emrezxrBURAK bu resimde gözüken jantlar 20 jantmmı
http://www.modifiye.com.tr/tuning/45...-Spor-Yay.aspx
Yorum
Yorum