Duyuru

Collapse
No announcement yet.

20 inc jant'da , 30 mm yay sürtme yada sıkıntı yaratır mı?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 20 inc jant'da , 30 mm yay sürtme yada sıkıntı yaratır mı?

senin teker çapı 67.9cm,
    ben 245 /45 / 19 kullanıyorum: 70.3 cm orjinalinden %3.5 fazla
    3 cm lik yay var bende.
    var gerisini sen hesap eyle....
    180 COSMO ,BEYAZ.. 245/45/19 SPOR JANT VE DUNLOP SPORTMAXX 98 Y LASTİKLER.. OPC SPOİLER..   EIBACH PRO KİT YAY SİSTEMİ (3 CM ) ,SİYAH RENKLİ CAMLAR..K&N AÇIK HAVA FİLTRESİ VE İNTAKE KİT

www.zaferboyraz.com

Yorum

Biz geldik abi bekliyoruz
      2015 BMW F30 M Sport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: drzb
        senin teker çapı 67.9cm,
        ben 245 /45 / 19 kullanıyorum: 70.3 cm orjinalinden %3.5 fazla
        3 cm lik yay var bende.
        var gerisini sen hesap eyle....
        Teşekkürler, Bu biraz daha aydınlatıcı oldu

Orjinal yazı sahibi: SOY
        Biz geldik abi bekliyoruz
        Ben gelememki Eskişehirdeyim, Konu buluşma konusu sandım bir an heyecan yaptım Davet için teşekkürler

Yorum

50 mm de bile sürtme yok ben kullanıyorum
          İNSİGNİA 2.0 CDTI COSMO OPC

Yorum

Foto alabilirmiyiz baya guzel duruyodur
            2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Burak kardeş ben 20" irmscher jantlarla KW yay kullandım herhangi bir sürtme olayı olmadı. Arka koltuklara kilolu 2 kişi oturtup denememdede sıkıntı olmadı..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
                Burak kardeş ben 20" irmscher jantlarla KW yay kullandım herhangi bir sürtme olayı olmadı. Arka koltuklara kilolu 2 kişi oturtup denememdede sıkıntı olmadı..
                Benim yay işi yılan hikayesine döndü 2 haftadır yay almak için 10 sefer girişimde bulundum hep bi aksilik çıktı, acaba bi ilahi güç bu yayları almamı engelliyormu ne anlamadım. Netden 4 sefer sipariş verdim ve iptal ettim kimisi kredi kartı tanımlaması istedi kimisi 3 gün bekletti kargoya vermedi falan falan falan bugün antalya ya geliyordum buradan bi firmadan baktım sitesinde var sabah 9 gibi geldim adama dedim aibach yok dedi başka bi marka var dedi dükkanına vardım, red regal mi öle bişeydi bu marka var dedi dükkanda oğlu var oğlunun tok satıcı davranışına sinir oldum tekrar vazgeçtim, elemana diyom abim bu yay nedir necidir anlat sertmi performansı ne taktığınız adamların dönüşleri ne, abi arkadaşlara taktık sorun olmadı dedi kaç arkadaşın var dedim baya var dedi, güzel dedim tanışalım bu kadar çok insigniası olan arkadaş topluluğu hiç görmedim dedim artık

Bir yay takacam 2 hafta ben daha yaya bile ulaşamadım

Yorum

En sonunda eibach yay taktık arabaya hatta antalyada iken taktırdım dün eskişehire gelirken içim gitti arkadaş. kasıla kasıla bi hoş oldum tümsekler, bozuk yolları son anda farkediyorum o an hayat duruyor gözüm kararıyor sonra tak diye bir ses, içim eriyor bir 10 dakika karayollarına söverek ilerliyom anca unutuyorum. bu hep böle mi olacak? kasılmaktan belim ağrır, başım ağrır oldu

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BurakYILDIRIM
                    En sonunda eibach yay taktık arabaya hatta antalyada iken taktırdım dün eskişehire gelirken içim gitti arkadaş. kasıla kasıla bi hoş oldum tümsekler, bozuk yolları son anda farkediyorum o an hayat duruyor gözüm kararıyor sonra tak diye bir ses, içim eriyor bir 10 dakika karayollarına söverek ilerliyom anca unutuyorum. bu hep böle mi olacak? kasılmaktan belim ağrır, başım ağrır oldu
                    zamanla alışırsın abicim bende ilk hafta pat küt tak seslerle kasılıyodum bide yayların tam bi oturmasını bekle biraaz daha rahatlıcak sanırım
                    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
                      zamanla alışırsın abicim bende ilk hafta pat küt tak seslerle kasılıyodum bide yayların tam bi oturmasını bekle biraaz daha rahatlıcak sanırım
                      Olay şöle cereyan ediyor, yolda giderken bi anda tak diye bi ses geliyor,

Kafamdan geçenler sırasına göre şöle.

1- Hay ben böle yol gibi ......
                      2- rot gittimi ki?
                      3- lastik yarıldımı ki?
                      4- böle giderse konsolda ilerde çok çatırdar
                      5- adamlar ne araba yapıyor arkadaş yıllarda tak tuk vuruyoz bu darbelere rağmen motor yerinde duruyor
                      6- ya ben jantı ve lastikleri komplemi değiştirsem
                      7- yayı taktırmakla doğrumu yaptım ki?
                      8- hay ben bu kara yollarının .........

sonrada boyun ve sırt ağrısı

Yorum

O kadar kayip oluyomu ya konfordan?
                        2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
                          Olay şöle cereyan ediyor, yolda giderken bi anda tak diye bi ses geliyor,

Kafamdan geçenler sırasına göre şöle.

1- Hay ben böle yol gibi ......
                          2- rot gittimi ki?
                          3- lastik yarıldımı ki?
                          4- böle giderse konsolda ilerde çok çatırdar
                          5- adamlar ne araba yapıyor arkadaş yıllarda tak tuk vuruyoz bu darbelere rağmen motor yerinde duruyor
                          6- ya ben jantı ve lastikleri komplemi değiştirsem
                          7- yayı taktırmakla doğrumu yaptım ki?
                          8- hay ben bu kara yollarının .........

sonrada boyun ve sırt ağrısı
                          modifiye pişmanlıktır =) bende ilk günlerde sizin gibi düşünüyodum ama bi sorun olmuyo gerçekten örnek vericek olursak apg hasan abi 1 yıldır kullanıyo hiç bi sorunu yok ön takımda rotta vs ...
                          Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

İşleniyor...
                          X