Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Volkan la Erhanın Test videosu :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Volkan la Erhanın Test videosu :)

Evet Arkadaşlar Dün akşam yine keyifli bir perşembe buluşması yaptık yemeklerden tatlılardan ve çaydan sonra hadi biraz gazlayalım dendi ve bir iki test yapıldı Volkanın aracı şimdilik Erhanın geçiyor gibi her ne kadar volkan turboyu doldurması ve biraz önce hamle yapsada 2-3 boy fark oluşuyor

http://www.youtube.com/watch?v=_W1SB5wXUv0#ws

Yorumlarınızı bekliyorum

Gazlarken kısa süreli bir yağmur serpiştirdi biraz yavaşlamalar oldu

Videodaki Kara dumancıyı tanıdınızmı

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Ynt: Volkan la Erhanın Test videosu

3.viteste 4 5 deneme yaptik arac diafonundan konusutorduk bir iki uc bas dedigimde ikimizde ayni anda bastik defalarca ilk iki uc videoda fark 4. 5 boy oluyordu sonasinda turbom isindi 3. Denemelerimizden sonra 2. 3 boya dustu arkadan cekim yapildigi icinde fark tam anlamiylada gorunemiyor ama erhan farki iyi biliyor cumartesi senin adama gidelim bekir pasaogluna gidelim demesinden anlarsiniz

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: volkan
      3.viteste 4 5 deneme yaptik arac diafonundan konusutorduk bir iki uc bas dedigimde ikimizde ayni anda bastik defalarca ilk iki uc videoda fark 4. 5 boy oluyordu sonasinda turbom isindi 3. Denemelerimizden sonra 2. 3 boya dustu arkadan cekim yapildigi icinde fark tam anlamiylada gorunemiyor ama erhan farki iyi biliyor cumartesi senin adama gidelim bekir pasaogluna gidelim demesinden anlarsiniz

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Fatih sen erken bastin gaza diyor ama gercek su benim alt devirlerimde cok iyi ikimizde erhanla 3. Vitesteydik onun alt deviri biraz daha kotu oldugu icin gaza basar basmaz firlamiyor araci arkadanda benim daha erken basiyormusum gibi algilanmis vede eehanin arabasi daha guclu olsaydi ilk ben gaza erken basip one atilsam bile sonrasinda beni gecmesi lazimdi ama tam tersine fark dahada acildi videoda fark tam anlamiyla gozukmuyor ama orda 4 boy fark olustu ve dortluleri yakip biraktim gazlamayi 5. Vitese atip devam etseydim fark dahada acilacakti

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

vay vay vay volkan sen sevinçten erhanda üzüntüden uyuyamamıştır bu gece heeee erhan böyle şeyler yapmazdı ama kesin yemekte volkan az garibim erhanda cok yemiştir agırlıktan öğle olmuştur karadumancıda kaçmadı gözümden haha
          Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
          [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

masallah 2 araca da,bence artık erhan ın ımzasını degıstırme zamanı gelmıs,volkan dezavantajlarına ragmen adaletını gostermısss

Yorum

bişeyi farkettim arabalar gece arkadan nasılda güzel duruyor gercekten insignia bu işi başarmış
              Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
              [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Videonun 54.sn de durdurun videoyu ben sol seritteyim frene bastım dörtlülerimi yaktım sagımda bir araç var Erhan'da o araca olan mesafesini bakın farkı daha iyi anlarsiniz

Yorum

evet arkadaslar dun aksam sadece volkanımla denemeler yaptık her dfasında volkan doldurup doldurup basladı benım aracım 58 i gosterırıken volkanın araba altları dolu bı sekılde 70 i gösterıyordun sonuc ortada ama kankımı tebrık edıyorum

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: OPC 5000
                    masallah 2 araca da,bence artık erhan ın ımzasını degıstırme zamanı gelmıs,volkan dezavantajlarına ragmen adaletını gostermısss
                    dez avantaj derken orasını anlamadım

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

volkanın arabasıyla her turlu aramıazda fark var

1:jantlar
                      2:bagajın yuklu olması
                      3:arabaın hb olupta standart volkanın arabasından agır olması

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

sonunda gerçek bir kapışma görmüş olduk. çok şükür araçlar arasında fark var, gayet normal bir sonuç
                        Karadumancı olsa olsa Sufyan Abidir.
                        *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

Walla söylenecek bişey kalmamış bence de. Volkan hayırlı olsun kardeşim. Werdiğin emeğin karşılığını almışsın.
                          Allah her ikinizinde tekerine de taş değirmesin.
                          Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

Amma guldurdun yine beni erhan ikimizde ayni vitesteydik vede yanyanaydik benim kadranimda 70yazarken seninkinde 60yazsa nefarkeder onemli olan hizlanirken yan yana olmamiz ve ayni viteste olmamiz onemli olan .. ikimizde yan yana giderken senin kadraninda dusuk kilometre yaziyorsa ya senin kadranin hata yapiyor yada benimki bu arada bende seni tebrik ederim yinede fazla camurluk yapmadin busefer ama yukardada allah var sende gordun bariz 4 boy oldugunu

Yorum

Orjinal yazı sahibi: volkan
                              Amma guldurdun yine beni erhan ikimizde ayni vitesteydik vede yanyanaydik benim kadranimda 70yazarken seninkinde 60yazsa nefarkeder onemli olan hizlanirken yan yana olmamiz ve ayni viteste olmamiz onemli olan .. ikimizde yan yana giderken senin kadraninda dusuk kilometre yaziyorsa ya senin kadranin hata yapiyor yada benimki bu arada bende seni tebrik ederim yinede fazla camurluk yapmadin busefer ama yukardada allah var sende gordun bariz 4 boy oldugunu

ya volkanım tebrık ederım ama 4 boy fark yok abartma ıstersen

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

İşleniyor...
                              X