2011 2.0 cdti cosmo aracımı haziran sonu gibi aldım. şu an 34.000 de
aracımın garantisi 1 ay sonra bitecek.
1- Gaz pedalının altı döşemede çukurluk var . aldığımda var mıydı hatırlamıyorum
2- silecek suyu püskürten zamazingolardan soldaki tam çalışmıyor . servis (mar) bunların ayarı yok dedi .
3- AS şanzıman geçişleri özellikle 2 den 3 e vuruntulu .
4- gazdan ayağımı çekince bazen sanki bir boşluk olup silkme oluyor. (volan mı acaba)
5- belli bir devirden sonra uğultu (ıslığa yakın) oluyor (turbo büyük ihtimal)
6- motor sarsıntısı direksiyonda hissediliyor . (özellikle ayağını gazdan çekince)
7- yol sesi motor sesi (bunlar konfora yönelik şeyler ama cosmo ya yakışmıyor)
Aracın biri benle olmak üzere 15 ve 30 bin bakımı mar da yapıldı ama açıkçası hizmetinden memnun kalmadım .
Sizce garanti bitmeden özel bir servise götürüp bu şikayetlerimi dile getirip Onun yönlendirmeleriyle mar a mı gideyim .
yoksa burada bahsi geçen Odak Tarık bey e götürüp bu sıkıntılarımı ona mı anlatayım .
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler,
aracımın garantisi 1 ay sonra bitecek.
1- Gaz pedalının altı döşemede çukurluk var . aldığımda var mıydı hatırlamıyorum
2- silecek suyu püskürten zamazingolardan soldaki tam çalışmıyor . servis (mar) bunların ayarı yok dedi .
3- AS şanzıman geçişleri özellikle 2 den 3 e vuruntulu .
4- gazdan ayağımı çekince bazen sanki bir boşluk olup silkme oluyor. (volan mı acaba)
5- belli bir devirden sonra uğultu (ıslığa yakın) oluyor (turbo büyük ihtimal)
6- motor sarsıntısı direksiyonda hissediliyor . (özellikle ayağını gazdan çekince)
7- yol sesi motor sesi (bunlar konfora yönelik şeyler ama cosmo ya yakışmıyor)
Aracın biri benle olmak üzere 15 ve 30 bin bakımı mar da yapıldı ama açıkçası hizmetinden memnun kalmadım .
Sizce garanti bitmeden özel bir servise götürüp bu şikayetlerimi dile getirip Onun yönlendirmeleriyle mar a mı gideyim .
yoksa burada bahsi geçen Odak Tarık bey e götürüp bu sıkıntılarımı ona mı anlatayım .
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler,
Yorum