Duyuru

Collapse
No announcement yet.

30000 bakımı ve malıyetı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 30000 bakımı ve malıyetı

Orjinal yazı sahibi: FacomX
    tabiki maliyeti göz önünde bulundurmak lazım ama söyle bir konu var

Allah göstermesin garanti sonrasında aracınızda bir problem çıktığı zaman şunu diyebilirsiniz yada servisler diyor Örnek masrafın %70 biz %30 nu müşteriden tahsilat söz konusu olabiliyor ama bunun olması için aracın yetkili servislerde bakımının yapılması lazım bazen avantajlar dez avantaj olabiliyor yukarıdaki rakamlar tamamen atmasyondur Özetle Müşteri Memnuniyeti çerçevesine girebilmesi için işin servis şart
    Evet, buna iyi niyet garantisi deniyor. Garantisi bitmesine rağmen hep yetkili serviste bakıma girmiş bir araçta örneğin şanzıman beyni gibi kullanım hatasından dolayı bozulacak gibi olmayan parçaları yüksek oranda karşılıyorlar. Örneğin bir yakınımızda oldu, Renault EDC beynini ücretsiz değiştirdi. Diğerlerinde de makul indirimler yapılıyor parçasına göre %30~70 gibi. Tabii markadan markaya da değişiyor, markanın malının arkasında durması da önemli.

Yorum

Benim on park sensörüm bozuldu.
      .
      Garanti sürem bitmişti. Liste fiyatı 200tl bişeydi. İyi niyetten işçilik boyama dahil 45 TL ödedim.
      .
      EN son bakımda yağı ben götürdüm. Servise 350 TL ödedim. Hava yağ polen filtresi işçilik.
      .
      İyi niyet garantisi, opel card indirimi derken 800tl ye göre daha uygun bir fiyat çıkıyor.
      İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar

Yorum

Fatih Abi merhaba,
        Araç 1.4lt 140hp benzinli. Gereksiz pahalı yani, ben de malzemeleri kendim alıp sanayide ustama yaptırcam. PO yağ kullanıyorlar, koydurtmam. Astrama da koymamıştım. Benim favorim astrada mobil1 0-40 new life. Ama bunda yine mobil1 0-40 esp yada castrol 5-30 .

filtreler harcı alem zaten, bosh marka yeterli olur sanırsam.

buji konusunda bir sorum olacak, daha önce açılmış bir konu bulabilirsem orada sormayı düşünüyorum, yoksa da yakın bir konuda sorarım.

herkese iyi forumlar.

saygılar.
        Saygılar.

2010 Astra Classic III 1.6lt 115hp Esentia
        2014 İnsignia 1.4 140hp Edition Elegance Still Paket

Yorum

İşleniyor...
        X