Duyuru

Collapse
No announcement yet.

FAR AÇMA / KAPAMA BUTONU ERİMESİ 30.000 BAKIMI

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: FAR AÇMA / KAPAMA BUTONU ERİMESİ 30.000 BAKIMI

bu konuyu ben acmistim anlamadigim bisey var benim gibi madur olan okadar cok kisi vardirki opel bunlarin bir istatistini cikarmiyormu acaba boyle bir parcayi kullanici nasil bu hale getirir yoksa bilerek cakmakmi yakip eritiyor yazik valla 160 tl yenisi diyorlar 2006 model passati arkadasimin iyi niyet garantisinde enjeksiyolari degisti
    Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
    [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Aynı şekilde iyi niyet garantisine girer diye düşünüyorum

Bu arada benim arabada hala erimedi sizin düzce çok sıcak galiba emreeeee haha haha haha haha

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

doğru söylüyorsun fatih abi senin arabada bi keramet var ama anladım
        [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

benimde 2012 arcım bu gün baktım far düğmesi yapış yapış elimi atsam yapışıyor garantiden değişirmi acaba?
          ** 2012 NSIGNIA 1,4 140 BG Karbon Siyah... 2012 INSIGNIA 1,6 Cosmo Karbon Siyah... ve ** 2016 INSIGNIA 1.6 otomatik CDTİ Siyah

Yorum

Orjinal yazı sahibi: karyurekli
            benimde 2012 arcım bu gün baktım far düğmesi yapış yapış elimi atsam yapışıyor garantiden değişirmi acaba?
            Garantide ise aracınız götürün baktırın.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

garantisi var abi.yanlız araç 20.000 km de 15.000 bakmımı yapılmamış garantiyi etkılermı? ilk bakımı ben yaptıracam yarın odak'a götürecem tarik bey ayarlar işallah
              ** 2012 NSIGNIA 1,4 140 BG Karbon Siyah... 2012 INSIGNIA 1,6 Cosmo Karbon Siyah... ve ** 2016 INSIGNIA 1.6 otomatik CDTİ Siyah

Yorum

bence girer ama sen km fazla gecirme arabanın sağlıgı için

Yorum

2009 model aracımda benımde basıma gelmıstı ben uzerındekı petege arac kokusu asmıstım ondan kaynaklandı sanıyordum demekkı baska sıkıntı var
                  2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

Benim araçta 2009 model ve eridi. erimeyenlerinkide eminimki eriycektir, arkadaş koca fabrikasın düğmeleri hatalı üretmişsin bu aşikar, gönder servislere bunlardan bakıma gelenlerinkini değiştir, değiştirmiyorsanda millet açar ağzını yumar gözünü, e haklılar, şahsen değiştirmezlerse ben öyle yapıcam. 3 bin km sonra bakımı var bi konuşalım bakalım değiştirceklermi.
                    Opel İnsignia 1.6 Turbo Cosmo

Yorum

Malesef benim de far açma kapama düğmesi 5 yıldan sonra eridi.Anladığım kadarıyla bu düğmede ki erime kronik sorun.Aracım 2010 model olduğu için malesef garantiden de değiştiremiyorum.Bakalım parçanın fiyatı serviste ne kadar onu göreceğiz.Umarım çok fazla fiyatı yoktur. ☹️
                      INSIGNIA 1.6 Turbo Cosmo
                      20" jant
                      infinity
                      DVD 800
                      Sunroof
                      Deri koltuk

Yorum

İşleniyor...
                      X