BREMBO MARKA DİSK AL, TAKTIR, ZATEN ORJ OPC INSIGNIA'DAN DA BREMBO ÇIKAR, VEDE FİYATIDA UYGUNDUR.
Brembo sadece opc için üretildi standart araçlar için yok bildiğim kadarı ile sadece brembo fren sistemi disk ve balatadan oluşmuyor .
Yanlış hatırlamıyor isem brembo sisteminde 4 piston kullanıyor bizimkilerde ise tek pistonla çözmüşler işi
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Arkalar için şunuda yapabilirsin Gmden orjinal disk al EBD den balata al
Abi diski gm dan balatayı ebc Green aldığımızda bu Disk çizilme biter mi birde bu ebc green çok ses ve toz yapıyormuş yellow olanını öneriyorlar bazı sitelerde bizim araçlarda nasıl
Arkalar için şunuda yapabilirsin Gmden orjinal disk al EBD den balata al
Abi diski gm dan balatayı ebc Green aldığımızda bu Disk çizilme biter mi birde bu ebc green çok ses ve toz yapıyormuş yellow olanını öneriyorlar bazı sitelerde bizim araçlarda nasıl
ben daha 3 günlük ebc frencıyım bende de sarısı var ve cok memnunum. tesekkurler erhan keten.
fatıh abı bır dıske tanesıne 220 lıra fıyat ıstıyorlar uzerındekıde orjınal oldugunu dusunursek 25000 km de dıskın bıtık olması ne bılıyım cok tuhafıma gıdıyor ondan dolayı dıskı gm almam abı bende tam tersını dusunmustum acıkcası balataları gm alıyım dıskı baska marka alıyım dıye
Duygulandım şuan ön disk balata gm marka 6600 artı işçilik.
Yorum