Ynt: 30.000km bakımı ve balata değişimi
Burak Bey şahsi olarak ilginize teşekkür ederim.Aracımı 2 kere servisinize getirdim ama özel olarak herhangi bir servisinizden yada ücret indiriminizden yararlanmadım yinede teşekkür ederim.Ama benim demek istediğim orada servis elemanlarının peşinen koşarak veya bir yerlere serzenişte bulunarak bazı haklar almak değil.Olay gayet basit arabamda uğultu olduğunu yanlış hatırlamıyorsamda turbo selonoit valfi veya vanasının arızalı olduğunu bu yüzden biz size haber verince tekrar buraya gelmeniz gerektiğini söylediler.(bununda bana yansıması 4-5saat iş gücü kaybı,yeniden yakıt sarfiyatı v.s)ve şu anda yeniden Opel odak'ı aradım çünkü hem kullanırken hemde stop ettikten sonra arabamın motorundan yaklaşık 15sn boyunca inanılmaz bir uğultu geliyor.Bu şekil kullanıp kullanmamam hakkındada hiç birşey söylemediler.Çünkü yetkili danışmanım Berkay bey aracı teslim etmeye zahmet edip kendisi bile gelmedi araç kabuldeki bir hanım efendiye bir kağıt parçası verip oradakileri bana okumak suretiyle gönderdiler.
Orjinal yazı sahibi: Odak Burak
Yorum