Bugün opel odak topkapıda 30000km bakımını yaptırdım.Arabadan uğultu geldiğini söyledim ve malesef daha 30000km balatalarımı değiştirdiler.(Bu kadar kalitesiz ürünler kullanmalarınada anlam veremiyorum Passatımda 60000km değişmişti.)Ama sorun turboda selonoit valfmi varmış neymiş o bozulmuş koskaca servisdede yokmuş sipariş verdiler gelecekmiş bende tekrar eşşek gibi tıpış tıpış işimi güçümü bırakıp bu beceriksiz servise bir daha gidecem artık.Neyse lafı fazla uzatmayayım zaten sinirliyim bunlara 3000km bakımı:650TL ön fren balataları 220TL den toplam 870TL ödedim.Passattan ucuza aldım diye kendimi aklıllı sanıyordum ama 5 servis sonra Passat fiyatına gelecek servis yüzünden galiba.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
30.000km bakımı ve balata değişimi
Collapse
X
-
Ynt: 30.000km bakımı ve balata değişimi
merak etmeyin passattan ucuza aldığınız araç passattan daha iyi bir araç
toplasanız 5 passat Trendline bir İnsignia Edition anca eder
3 passat Comfortline bir İnsignia Edition Elegance anca eder
1 passat Highline bir Cosmo İnsignia edemez
servis olarak vw çokta iyi değil canınızı sıkmaya değmez inanın kaliteli servisler illa ki var bu markalar arasında ama yine de Türkiye de ki servislerin hiçbiri de bir Mercedes, BMW Audi servisi de etmez...
hayırlı olsun diyelim kazasız belasız bol keyfli sürüşler
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
-
Servisin elinde o parça yok diye neden beceriksiz oluyor onaanlam veremedim. Opelin kaç tane aracı, o araçların kaç bin tane parçası. Bulunuyor hepsini aynı anda kaçar tane bulundurabilirki ilginç.[IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]
[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: NEŞTERServisin elinde o parça yok diye neden beceriksiz oluyor onaanlam veremedim. Opelin kaç tane aracı, o araçların kaç bin tane parçası. Bulunuyor hepsini aynı anda kaçar tane bulundurabilirki ilginç.
Yorum
-
Beceriksizlik ifadesi yanlış olmuş bencede kamil beyin dediği gibi bütün parçalardan servisler ellerinde stok tutmazlar bu bütün araç markaları için geçerlidir servisler sürümü çok olan parçalardan stok tutarlar işin iyi tarafından bakın en azından sorunuzun tespiti yapılmış ve size uygun bir zamanda gidip değiştire bilirsiniz Serviste Tarık bey var onunla irtibata geçin size yardımcı olacaktır.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
mukavemet kardeşim, canınızı sıkmayın bunlar olağan şeyler, araba da arıza işi biraz şans biraz da kullanımla alakalıdır.
Ben sıfır aldığım Megan 1'i 10 yıl 140.000 km.kullandım birtek 8. yılında klima motorunu değiştirdim onun haricinde debriyaj dahil
hiçbir parçası değişmedi.Bu durumda megane insigniadan daha iyi derseniz siz bilirsiniz.
Tekrar geçmiş olsun dediğim gibi bunlar olağan şeyler lütfen sakin olun...
Aksi halde sizi Opel'e mukavemetten göz altına almak zorunda kalacağım. police haha
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXBeceriksizlik ifadesi yanlış olmuş bencede kamil beyin dediği gibi bütün parçalardan servisler ellerinde stok tutmazlar bu bütün araç markaları için geçerlidir servisler sürümü çok olan parçalardan stok tutarlar işin iyi tarafından bakın en azından sorunuzun tespiti yapılmış ve size uygun bir zamanda gidip değiştire bilirsiniz Serviste Tarık bey var onunla irtibata geçin size yardımcı olacaktır.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: tozsemukavemet kardeşim, canınızı sıkmayın bunlar olağan şeyler, araba da arıza işi biraz şans biraz da kullanımla alakalıdır.
Ben sıfır aldığım Megan 1'i 10 yıl 140.000 km.kullandım birtek 8. yılında klima motorunu değiştirdim onun haricinde debriyaj dahil
hiçbir parçası değişmedi.Bu durumda megane insigniadan daha iyi derseniz siz bilirsiniz.
Tekrar geçmiş olsun dediğim gibi bunlar olağan şeyler lütfen sakin olun...
Aksi halde sizi Opel'e mukavemetten göz altına almak zorunda kalacağım. police haha
Yorum
-
Burak Bey Selam,
Benim ismimde Burak ve Odak'ta çalışmaktayım. Sorununuz ile ilgili yardımcı olmak isterim.
Öncelikle her müşterimize en iyi hizmeti verebilmek için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Mutlaka hatalarımız olacak ancak telafi etmek için çaba sarfetmezsek 'vurdumduymaz' oluruz. Ayrıca müşteri memnuniyetinde en yüksek puanları alan bir bayi olarak, bir arkadaşımızın hatası yüzünden 'beceriksiz bir servis' olarak nitelendirilmek, bence acımasız olmuş biraz.
İlk olarak İnsignia Team üyesi olarak size yardımcı olacak ayrı bir danışmanınız var, Tarık Tunç.
Kendisi ile mi görüştünüz ve İnsignia Team indiriminden faydalandınız mı?
Veya isterseniz size telefon numaramı vereyim (yada siz verin farketmez) o şekilde görüşelim daha hızlı yardımcı olmuş oluruz.
Saygılarımla,
Burak
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Odak BurakBurak Bey Selam,
Benim ismimde Burak ve Odak'ta çalışmaktayım. Sorununuz ile ilgili yardımcı olmak isterim.
Öncelikle her müşterimize en iyi hizmeti verebilmek için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Mutlaka hatalarımız olacak ancak telafi etmek için çaba sarfetmezsek 'vurdumduymaz' oluruz. Ayrıca müşteri memnuniyetinde en yüksek puanları alan bir bayi olarak, bir arkadaşımızın hatası yüzünden 'beceriksiz bir servis' olarak nitelendirilmek, bence acımasız olmuş biraz.
İlk olarak İnsignia Team üyesi olarak size yardımcı olacak ayrı bir danışmanınız var, Tarık Tunç.
Kendisi ile mi görüştünüz ve İnsignia Team indiriminden faydalandınız mı?
Veya isterseniz size telefon numaramı vereyim (yada siz verin farketmez) o şekilde görüşelim daha hızlı yardımcı olmuş oluruz.
Saygılarımla,
Burak
Teşekkürler Burak bey duyarlılığınız için clapclap2012 Opel Astra H CDTI 90 hp
2012 Opel Astra J sport+stil paket 1.4 140hp
Yorum
Yorum