Duyuru

Collapse
No announcement yet.

15000 bakımı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 15000 bakımı

Orjinal yazı sahibi: ted79
    Hayırlı olsun, karter koruma herhalde fiyatı biraz yükseltmiş. Bir de arka diskleri çoğu arkadaş garantiden değiştirdi, keşke değişim için biraz diretseydiniz. Kısa süre içinde takip edin frenden ses gelmeye başlarsa garanti kapsamı dolmadan arka disklerin de değişimini sağlayabilirsiniz.
    Teşekkürler. Evet karter yükseltti.
    Diskteki çizikler çok belirgin değildi bizim, normal sayılabilecek çiziklerdendi. Eğer kötü durumda olsalardı zaten tornalatmazdım, o şekildeykende sorun yoktu sadece son zamanda ses yapmaya başlamıştı. Bakalım nasıl olacak.

Yorum

Merhabalar ;

Bende geçen haftalarda 15000 bakımı yaptırdım. Henuz kilometre olarak 15000 dolmamıştı ama 1 yıl sure doldugu için yaptırdım.

Daha once garanti kapsamında fren disklerim ve balatalarım değiştiği için bu konuda yapılan bir işlem olmadı.
      GM 5W-30 Super synthetic kutu yağ kullanıldı. Yağ filtresi ve tapası değişti.
      Wurth cam suyu kullanıldı.
      Rot-Balans kontrolu yapılarak az da olsa arka taraftaki denge problemi duzeltildi.
      Lastik basınçları ve arac genel hatlarıyla kontrol edildi.

Son olarak benim isteğimle Bor katkılı motor temizliği yapıldı. Bu işlem özellikle Turbo motorlarda aşınmayı yuksek oranda dusuruyormuş. Servisin soylediğine göre yakıt tasarrufu da sağlıyormuş. İşlem için motor üzerinde yağ ekleme bolumune bir kablo takılıyor.Aynı zamanda yağ boşaltma haznesinin oraya da bir kablo takıyorlar.Hava basıncıyla, yağ boşaltım işlemi sonrasında bor katkılı sıvıyı motora veriyorlar. Yaklaşık 30 dakika çalışıyor sistem. Sonra yeni yağ ekleniyor. Bu işlemin 100 Liralık bir maliyeti var.

Toplamda herşey dahil 410 Lira verdim. 8 Taksit yaptılar.

Yorum

Merhaba Arkadaşlar,
        İstanbuldaki uyeler için Opel Ataköy bizim Insignia team üyelerine özel yedek parçada %20 ve İşçilikte %20 indirim sağladı.
        Geçen hafta esefli isimli arkadaşımız (İrfan bey) bu club kampanyasından yararlandırıldı.
        Opel Ataköy'e gidecek arkadaşlar için duyurulur.
        Kampanyadan yararlanmak için şartlar :
        1) En az 2 haftalık Insigniateam uyesi olmak.
        2) Farklı günlerde en az 7 mesaj iletmiş olmak.
        3) Insignia sahibi olmak.
        4) Bana veya Fatih beye Plaka, isim ve geri dönüş için telefon bilgilerinizi PM veya mail ile iletilmesi.
        Ondan sonra elimizden geldiğince Yardımcı oluruz.
        Bakım da yapılanlar : Hava , yağ, polen filtresi değişikliği, disk temizliği, 5 lt yağ, karter tıpası, sarf malzemeleri.
        Standart ücret 480 TL bu ücret üzerinde %20 indirimimzi alıyoruz. Yani 384 TL ediyor

Bilginize.
        Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: zeytin
          Merhaba Arkadaşlar,
          İstanbuldaki uyeler için Opel ataköy bizim Insignia team üyelerine özel yedek parçada %20 ve İşçilikte %20 indirim sağladı.
          Geçen hafta esefli isimli arkadaşımız (İrfan bey) bu club kampanyasından yaralandırıldı.
          Opel Ataköye gidecek arkadaşlar için duyurulur.
          Kampanyadan yararlanmak için bana veya Fatih beye Plaka, isim ve geri dönüş için telefon blgilerinizi iletirseniz. Yardımcı oluruz.
          Bilginize.
          Merakımdan soruyorum bu sadece insignia sahipleri adına yapılan bi indirimmi?Mesela astrası olan ve istanbulda ikamet eden insigniateam üyeleri de bundan yararlanıcak mı? Teşekkürler güzel bi girişim..

Yorum

Sorunuzdan hemen sonra İstanbul Opel Ataköy ile telefon görüşmesi yaptım. Insignia marka araç dışında çıkmaya yetkisi olmadıklarını ilettiler.

Muzakere etmeye devam ederiz. Umarım olumlu bir donuş alırız.

Yorum

İnşallah bünyemizdeki bütün Opel kullanıcıları bu durumdan yararlanabilir.Model olarak ayrımdansa Model yılı ayrım yapmaları daha mantıklı.2005 ve üstü bütün opeller gibi..

Yorum

480 tl mi yuh be kardesim yazık günah vallahi M3 ün ilk bakımıyla aynı kıçı kırık 1.6 ya vallahi bu düdüklendiğimi hissetcem bu sefer gidiste

atakoy 480
                mar ?
                vs baskası dalha ucuz neresi var acaba

Yorum

Mert yanlış mı yazmışım.
                  480 den %20 indirim yapınca 384 oluyor. Bu uygun değil mi?

Yorum

Djin sen buralara takılırmıydın

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
                    17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
                    35GB5825  A Rh+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: zeytin
                      Mert yanlış mı yazmışım.
                      480 den %20 indirim yapınca 384 oluyor. Bu uygun değil mi?
                      aa indirimi unuttum ben

Yorum

evet bugun 15k bakımımı yaptırdım

15k bakım ücreti 136tl
                        atık madde bedeli 2tl
                        cam yıkıma suyu 3tl
                        sarf malzeme 8tl
                        polen filtresi 67tl
                        yağ filtresi 17tl
                        karter tıpası 10tl
                        hava filtresi 40tl
                        balata temizleme ilacı 40tl
                        yağ 120tl
                        480tl
                        %20 indirim ıvır zıvır 417tl ye cıktık yağ indirime girmiyormus bu arada

size soyle solim kazığın babasını yiyoruz ben bugun güzelcene yedim yağ 100tl filtreler 100tl tas catlasın 250tl olması lazım
                        yok ıvır zıvır balata spryi 2 tane pıst yapıp 40tl kutu parasını alıyorlar , 150tl islik demisler bunları 6yasındaki cocuğa verin anlatın oda yapar, yok tıpa falan bunların değistirildiğene inanmıyorum laf olsun torba dolsun sitili yazmıslar maksat bakın neler yaptık gibisinden cam yıkama suyu diye musluk suyu koyuluyor ordanda bi 3tl zaten benim suyum full doluydu üzerine maksmum 1 bardak koymuslardır. yağ ve filtreye 480tl istiyorlar arabam M3 mü hayır MB mi hayır Astonmu hayır audide değil . ilgilenme falan zaten yok teslim almaya kendim gidiyorum falan anahtar üstünde arabanın öle bekliyor biri girse calsa oo kim kala kimgöre, simdi benim kendi düsüncem acık yağ koyuyorlar arabaya ben sanmıyorum yeni 5lt teneke cıkartıp koysunlar yukardan bi hortum cekiolar sıkıyor tamam bitti gitti stili, arabaya zararı varmı yokmu koyver gitsin kimin umrunda ben acıkcası memnun değilim garantimin bitmesini iple cekiyorum ben 2..8 arabaya binmiyorum 1.6 arabanın bmw de bukadar değil ayıp ayıp. allahıma sükürler olsunki durumum iyide olsa bu fiyat adama koyuyor eski arabamda 1.6 ydı debriajı 350tl 10k bakımı 170tl olan bi arabaydı asırı memnundum soruszun tekiydi benzini koklardı gitmezdi etmezdi sanzımanı kırılırdı ama mutluydum sidi cok memnun değilim ölemsine kullanıyorum arabayı biraz zaman gecsin suanda istedğim fiyatı verene vercem hemen aile arabası bana göre değilmis onu anladım .

Yorum

Hayırlı olsun.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Bakım ve servis hizmetleri konusunda düşüncelerinize aynen katılıyorum. Burada özel Opel servisi var. Onlarla konuştum. Orjinal yedek parça ve kaliteli yağ dahil toplam 150-170 liraya aynı bakımı yaparız dediler. Eğer yan sanayi kullan derseniz 120 civarı dediler.
                            Dediğiniz gibi durumumuz iyi olsa da enayi de değiliz bence. Adam gibi bi hizmet olsa içim de yanmıyacak ama neyse. Garanti bitince yetkili servise gideceğimi de sanmıyorum. Hatta garanti süresini uzatayım diyodum ama ondan da vazgeçtim.

Orjinal yazı sahibi: mertk
                            evet bugun 15k bakımımı yaptırdım

15k bakım ücreti 136tl
                            atık madde bedeli 2tl
                            cam yıkıma suyu 3tl
                            sarf malzeme 8tl
                            polen filtresi 67tl
                            yağ filtresi 17tl
                            karter tıpası 10tl
                            hava filtresi 40tl
                            balata temizleme ilacı 40tl
                            yağ 120tl
                            480tl
                            %20 indirim ıvır zıvır 417tl ye cıktık yağ indirime girmiyormus bu arada

size soyle solim kazığın babasını yiyoruz ben bugun güzelcene yedim yağ 100tl filtreler 100tl tas catlasın 250tl olması lazım
                            yok ıvır zıvır balata spryi 2 tane pıst yapıp 40tl kutu parasını alıyorlar , 150tl islik demisler bunları 6yasındaki cocuğa verin anlatın oda yapar, yok tıpa falan bunların değistirildiğene inanmıyorum laf olsun torba dolsun sitili yazmıslar maksat bakın neler yaptık gibisinden cam yıkama suyu diye musluk suyu koyuluyor ordanda bi 3tl zaten benim suyum full doluydu üzerine maksmum 1 bardak koymuslardır. yağ ve filtreye 480tl istiyorlar arabam M3 mü hayır MB mi hayır Astonmu hayır audide değil . ilgilenme falan zaten yok teslim almaya kendim gidiyorum falan anahtar üstünde arabanın öle bekliyor biri girse calsa oo kim kala kimgöre, simdi benim kendi düsüncem acık yağ koyuyorlar arabaya ben sanmıyorum yeni 5lt teneke cıkartıp koysunlar yukardan bi hortum cekiolar sıkıyor tamam bitti gitti stili, arabaya zararı varmı yokmu koyver gitsin kimin umrunda ben acıkcası memnun değilim garantimin bitmesini iple cekiyorum ben 2..8 arabaya binmiyorum 1.6 arabanın bmw de bukadar değil ayıp ayıp. allahıma sükürler olsunki durumum iyide olsa bu fiyat adama koyuyor eski arabamda 1.6 ydı debriajı 350tl 10k bakımı 170tl olan bi arabaydı asırı memnundum soruszun tekiydi benzini koklardı gitmezdi etmezdi sanzımanı kırılırdı ama mutluydum sidi cok memnun değilim ölemsine kullanıyorum arabayı biraz zaman gecsin suanda istedğim fiyatı verene vercem hemen aile arabası bana göre değilmis onu anladım .
                            Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

Arkadaşlar yurtdışı siteler bizim araçlar için bakım zamanlamasını 30.000 km ya da 12 ayda bir diyor.Bizde neden 15.000 km?

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
                              17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
                              35GB5825  A Rh+

Yorum

Yarın Denizli'de yıllık bakıma (araç 12300 km'de) götüreceğim. 290-300 TL fiyat verdiler. Bakımda nelere dikkat edeyim?
                                [center]
                                2009 Insıgnıa 1.6 T Cosmo + Flexride + Sunroof + DVD800 + Ergonomik Spor Deri Koltuk [center]

Yorum

İşleniyor...
                                X