bizim ön panjuru söken varmı yada sökülüyormu bilgisi olan varsa sölermi lütfen yoksa tamponu sökücemde uğraşmak istemiyorum) panjurun arkasına ulaşmam gerek ama baya incelememe rağmen panjur çıkmıyor gibi muhaha
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
ön panjur yardım
Collapse
X
-
Ynt: ön panjur yardım
anladım...led güzel bi teknoloji ama istersen takarken biraz kıs ayarlı dirençler işini görür sanırım işim gereği sürekli araç kullandığımdan çok denk geliyo çakma zenonlardır bunlardır mahvediyo karşıdan gelenin gözlerini,farkındasındır gerçi.
yada ışığı direk verme önünü yarı saydam bişeyle kes daha başarılı sonuç alırsın (bence)2009 1.6T Cosmo-Nar Kırmızı-Flexride-DVD800 navi-Park Assist-Tam Deri Spor Koltuklar-Llumar film
Yorum
-
Bilal tamponun üstteki ve yandaki yani davlumbazlardaki vidalarını ilaki sökmen lazım.Alttaki vidalar kalsada olur.20-25 tane tırnakla tutturulmuş ön ızgara. tamponu öne kas biraz yavaş yavaş tırnakları geriye it çıkması lazım .Biz folyo yaparken öyle komple çıkarmıştık ön ızgarayı
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: dawn1974Bilal tamponun üstteki ve yandaki yani davlumbazlardaki vidalarını ilaki sökmen lazım.Alttaki vidalar kalsada olur.20-25 tane tırnakla tutturulmuş ön ızgara. tamponu öne kas biraz yavaş yavaş tırnakları geriye it çıkması lazım .Biz folyo yaparken öyle komple çıkarmıştık ön ızgarayı2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,
Yorum
Yorum