bir sileceğe de 50 tl vereceksek çok güzel bir durum valla, bizim silecek de bozuldu ama yaz bitsin değiştirmeyi düşünüyorum, çünkü yazın da çok büyük deformasyona uğruyor silecekler
bir sileceğe de 50 tl vereceksek çok güzel bir durum valla, bizim silecek de bozuldu ama yaz bitsin değiştirmeyi düşünüyorum, çünkü yazın da çok büyük deformasyona uğruyor silecekler
ben bosch alacaktım, babam oda silecek buda silecek dedi bilinmedik bir marka aldı 25-30 lira bişeydi sanırım. zaten ilk aldığımızdan beri camda silmediği yüzeyler vardı, 1 yıl geçti ve artık birsürü kir bırakıyor camda almışken bosch al bence
Sileceklerimi cumartesi günü değiştirdim. Bosch Car Servislerinde satılan Bosch Aerotwin marka banana tip silecek 600*450 mm taktım. Takma işlemi çok kolay... Sileceklere bayıldım kesinlikle tavsiye ederim. Fiyat 65 TL ...
Sileceklerimi cumartesi günü değiştirdim. Bosch Car Servislerinde satılan Bosch Aerotwin marka banana tip silecek 600*450 mm taktım. Takma işlemi çok kolay... Sileceklere bayıldım kesinlikle tavsiye ederim. Fiyat 65 TL ...
yan sanayi olup kendini kanıtlamış bir marka olan RBW, çifti 15,00 tl den alınabilir. orada nerede bulursunuz bilemem ama her sezon değişmesi icap eden bir takım sileceğe daha fazla ödemem şahsen.
ben sonbahar ve kışları yağmur itici/kaydırıcı kullandığım için pek silecek kullanmıyorum, o yüzden 3.yıl olmasına rağmen sileceklerimde bi sorun yok...
ben aldım 20 lıraya orjınaller ses yapıyordu sımdı tık yok yada marka baktım bozuldu 2 paket sıgara parası seneye bır daha alırım dıye dusunuyorum ama sımdılık bır sorunum yok
Ya benim 5 ay oldu araci alali ustundeki silecekler yaz oldugu icin kullanmadim sonra şofor tarafinin ortasindaki hat islak birakiyodu benzinlikte degistrdim ondada aynisi oldu gecen hafta orjinal aldim servisten oda ayni neden kaynaklaniyodur acaba geceleri perisan ediyo uzun yolda
Yorum