Arkadaşlar selam, 2014 dizel aracımı satıp , yeni 160 K da 2017 1.6 dizel Yeni kasa Enjoy insignia aldım .Bu benim 3.insignia aracım oldu.Elim başka arabaya gitmiyor nedense.. Alır almaz arabadaki titreşimin eski kasaya göre daha çok olduğunu gözlemledim , ustalara sordum normal dediler. Yetkli servis bakımlıymış ama servis 11 bin tl istedi sadece bakım için , bende İkitelli Nisa oto Hüseyin ustaya bakım için götürdüm , Motul motor yağı ve tüm filtreleri yeniledik , antifriz de değeri azalmış 3litre total +1 ,5litre de saf su ile değişim yaptık.Sürüşe başladık bakalım , eski kasanın yerine daha büyük daha uzun ve daha atikmiş gibi geldi, Egr borusu ve Map sensörünü kendim şirket deposunda temizledim .. Şimdilik güzel gibi ..Yalnız bu titreşim normalmi çok kafama yatmadı ,aşırı değil ama normalde değil sanki.. Hüseyin usta bunun tek takozlu üretildiğini eskisinde 2 takoz olduğnu o yüzden titrediğini anlattı.Başka kullanıcılar hissiyatı anlatabilirmi ? ve hiç şanzuman yağı değişmemiş , Hüseyin usta da elleme dğeiştirme B kasalarda Volvo ile ortak şanzıman var eski kasa ile aynı değil , eskiden değişiyordum ama artık değişmiyorum sorunoluyor dedi. Vites geçişleri biraz sert ama kararlı.. B kasa kullanıcıları ne durumda onu merak ediyorum açıkçası.. Herkese güzel sürüşler dilerim.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Yeni 1.6 insignia
Collapse
X
Yorum