Merhabalar aracım 2017 insignia grandsport suan araç 160 binde daha öncede bi kaç kere olmuştu genellikle uzun yolda yüksek sürate çıktığım zaman araç kendi kendine 6.vitesten 5. Vitese çekiyor manuele aldığımda da vites attırmıyor aracı stop edip çalıştırınca düzeliyor başka araçlarda da bu sorunlar olmuş ama çözüm bulmadım servise sorduğumda bilgi sahibi değiller daha önce böyle bi sıkıntı bize gelmedi dediler kimiside gaz pedalının beyni karışıyor olabilir diyorlar bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirm
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Grandsport 6.vitesten 5e atıyor
Collapse
X
-
Sanırım 1.6 dizel otomatik sahibisiniz. Düz mantık yürütüyorum, 6. vitesin düşük oranı ile üst devirlerdeki dizel motorun tork düşüklüğü seyrettiğiniz sürat için yetersiz geliyor olabilir. Hangi süratte bu olayla karşılaşıyorsunuz?
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
-
Hocam moral bozmak gibi olmasın ama, benim de başıma geldi aynı olay, tork konvertörü arızası olarak çıktı. 40bin TL ye konvertör ve balatalar değişti. Şu an sorun yok. Uzun süre şanzıman yağı değiştirmemenin sonuçlarından biri. Gazdan ayağınızı çektiğinizde de vites boşa almış gibi rolantiye düşüyor mu araç?
Yorum
Yorum