merhaba 2009 insignia 1.6t cosmo aracım için elektrikli amortisör ihtiyacım var arabada sport ve tour modu var amortisörler elektrikli oluyormuş bunlarda sanırım ama çoğu yedek parçacıda yok yardımcı olabilirmisiniz
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
2009 insignia elektrikli amortisör temini
Collapse
X
-
Siz flex şase bir insignia yı normal amortisör ile kullanmışsınız, yani flex şase den tam anlamıyla keyif alamamış ve faydasını görememişsiniz. Bu durumda aracınızın flexride özelliğine kavuşabilmesi için garantili flexride amortisör takılması gerekir. Aracınızın şase no.dan bakılıp doğru parça montajı şart. Yetkili servise aracınızı gösterin derim. Bu arada flex şase amortisörler normale göre daha pahalıdır. Kolay gelsin.@Murat
2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander
Yorum
-
Bu meseleyi ancak bir Opel yetkili servisi ile çözebilirsiniz, konum bilginize göre Aydın/Didim ikamet ediyorsunuz.
Aydın yetkili bayii Surtaş'dır, onlara müracaat edin , sanayideki ustalar FlexRide işini bilmezler , servis size ne yap-
mak gerektiğini söyler, şasi bilgisine göre gerekli ise orijinal amortisör getirtirler, başka türlü halledilmez.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: hsnmtlcn View Postarıza vermedi ben aldığımdan beri süspansiyon hatası veriyor değiştirmişler ama orjinal değil yani normal amortisör takmışlar biraz sert geliyor bana şaseden sordurdum elektrikli amortisör oluyormuş
Yorum
Yorum