Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yağ seviyesi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Yağ seviyesi

Merhaba herkese.geçen sene ağustos ayında aracımın 60000 km bakımı yapıldı ek olarak yağ kaçağı olduğu için turbo hortumu da değişti.bakımdan sonra 5000 km yaptım genelde şehiriçi olarak ve 2 aya yakındır araç yatıyor malum hastalık yüzünden çıkamıyoruz bugün aracı çalıştırdım akü zayıflamasın diye yağ seviyesi %29 gösteriyodu bakımda yağ değişimi de oldu normal mi acaba yere baktım yağ damlası yok hortumun etrafına baktım herhangi bir yağ kaçağı yok.
    [center]
    1.6cdti sport 
    GREY HURRICANE [center]

Merhaba Hocam,
    O yüzde değeri kendiniz sıfırlayabildiğiniz tamamen KM ve Yıla göre azalan bir değer,
    Yani aracınızda yağ kaçağı yok,
    Servis hatırlatması için olan bir sayaç gibi düşünebilirsiniz.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ctn1905 View Post
      Merhaba Hocam,
      O yüzde değeri kendiniz sıfırlayabildiğiniz tamamen KM ve Yıla göre azalan bir değer,
      Yani aracınızda yağ kaçağı yok,
      Servis hatırlatması için olan bir sayaç gibi düşünebilirsiniz.
      Ben de 5000 kilometrede o seviyeye düşünce bir anormallik mi var acaba dedim kmye göre fazla düşmüş gibi geldi ama sorun yok anladığım kadarıyla.
      [center]
      1.6cdti sport 
      GREY HURRICANE [center]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: deniz57 View Post

Ben de 5000 kilometrede o seviyeye düşünce bir anormallik mi var acaba dedim kmye göre fazla düşmüş gibi geldi ama sorun yok anladığım kadarıyla.
        Gösterge servise gitmeniz gereken zamanı 15.000 km veya 1 yıla göre hesaplar ve yüzde olarak gösterir. O değer belli bir değere geldiğinde de servis hatırlatması yapmaya başlar.
        Insignia Sport Line 1.6 CDTI 136 Hp AT6

Yorum

Teşekkür ederim ilginize
          [center]
          1.6cdti sport 
          GREY HURRICANE [center]

Yorum

konu ile alakalı birsey sorayım; bizim araçlarda yağ seviye düşüklüğü uyarısı var mıdır?

Yorum

Düz mantık kuruyorum; soğutma suyu eksik uyarısı var, silecek suyu eksik uyarısı var, o zaman yağ eksik uyarısı da olmalı.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

2011 1,6T De yağ seviyesi uyarısı olduğunua göre sizin araçlarda da mutlaka vardır.

Yorum

teşekkürler

Yorum

İşleniyor...
                  X