Merhaba herkese.geçen sene ağustos ayında aracımın 60000 km bakımı yapıldı ek olarak yağ kaçağı olduğu için turbo hortumu da değişti.bakımdan sonra 5000 km yaptım genelde şehiriçi olarak ve 2 aya yakındır araç yatıyor malum hastalık yüzünden çıkamıyoruz bugün aracı çalıştırdım akü zayıflamasın diye yağ seviyesi %29 gösteriyodu bakımda yağ değişimi de oldu normal mi acaba yere baktım yağ damlası yok hortumun etrafına baktım herhangi bir yağ kaçağı yok.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Yağ seviyesi
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: ctn1905 View PostMerhaba Hocam,
O yüzde değeri kendiniz sıfırlayabildiğiniz tamamen KM ve Yıla göre azalan bir değer,
Yani aracınızda yağ kaçağı yok,
Servis hatırlatması için olan bir sayaç gibi düşünebilirsiniz.[center]
1.6cdti sport
GREY HURRICANE [center]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: deniz57 View Post
Ben de 5000 kilometrede o seviyeye düşünce bir anormallik mi var acaba dedim kmye göre fazla düşmüş gibi geldi ama sorun yok anladığım kadarıyla.Insignia Sport Line 1.6 CDTI 136 Hp AT6
Yorum
-
Düz mantık kuruyorum; soğutma suyu eksik uyarısı var, silecek suyu eksik uyarısı var, o zaman yağ eksik uyarısı da olmalı.
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Yorum
Yorum