Orjinal yazı sahibi: oguzhanc64
View Post
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İnsignia ön arka fren balata değişimi
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: oguzhanc64 View Postİnsignia'nın yetersiz kalan tek tarafı fren sistemi. Yazın hızlı kullanımda bir kaç kere 150-0 yavaşlamak zorunda kalınca frenler şişiyor, tutmuyor ve "FREN SİSTEMİ AŞIRI ISINDI" uyarısı yanıyor.
Kocaman araba, ufacık fren. TITANIC gibi.
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: oguzhanc64 View Postİnsignia'nın yetersiz kalan tek tarafı fren sistemi. Yazın hızlı kullanımda bir kaç kere 150-0 yavaşlamak zorunda kalınca frenler şişiyor, tutmuyor ve "FREN SİSTEMİ AŞIRI ISINDI" uyarısı yanıyor.
Kocaman araba, ufacık fren. TITANIC gibi.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mert1411 View Post
Ne demek hocam hepimiz aynı durumdayız iş güç. Ben de aynı yerde yaptırdım. Ben de büyütmeyi düşündüm de ciddi paralara mâl oluyor. Sizin 600 küsür ödediğiniz sadece önler miydi?
Yorum
-
Merhaba, benim araç 35000km'de. Servise bakımı için aralık ayında götürdüğüm zaman balataların acil değişmesi lazım dediler. Bende çok güvenemedim çünkü herhangi bir sıkıntı hissetmedim sürüş esnasında. Sanki para tuzağı gibi geldi bana. Acaba balata aşınması ile ilgili uyarı veriyormu insignia bilen var mı? Eğer veriyorsa uyarıyı verinceye kadar beklemek mantıklı olur mu (Model:2016)
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: medi View PostMerhaba, benim araç 35000km'de. Servise bakımı için aralık ayında götürdüğüm zaman balataların acil değişmesi lazım dediler. Bende çok güvenemedim çünkü herhangi bir sıkıntı hissetmedim sürüş esnasında. Sanki para tuzağı gibi geldi bana. Acaba balata aşınması ile ilgili uyarı veriyormu insignia bilen var mı? Eğer veriyorsa uyarıyı verinceye kadar beklemek mantıklı olur mu (Model:2016)
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: medi View PostÖnler için TRW GDB1781, arkalar için TRW GDB1784 uygun mu?Insignia Sport Line 1.6 CDTI 136 Hp AT6
Yorum
Yorum