Arkadaşlar aracıma yeni yaptırdığım bakımda Ahmet Nalbantoglunun önerisi ile bu yağı kullandım. İlk izlenimlerim aracın çalışmasında azımsanmayacak kadar sessizleşme ve sarsıntısızlık. 20.06.2019 tarihi ile yağı 5 ltsini 280 TL ye aldım. 50 TLyede engine fulsh isimli ürünü alıp bir önceki yağa katıp aracı rölantide 20 çalıştırdıktan sonra yağı boşalttırdıkdan sonra bu yağı koydum. Şimdilik gözlemlerim bunlar ilerleyen günlerde değişen durumlar olur ise Bilgi paylaşırım yine.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Liqui Moly 5w30 Dex1 Gen2 Yağ Deneyimleri
Collapse
X
-
Tabikide takip edeceğim. Şu anlık durum mükemmel İstanbul’da Candan mühendislikte LPG Montajı yapılıyor şu an aracıma Lovato Marka. Subab erimesine yardımcı olsun diye 60 TL ye yağ katkısı önerdiler ama yağın kalitesi bozulmasın diye kabul etmedim. Açıkcası böyle katkı teklif etmelerinde şaşırdım açıkcası.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: yakar_35 View PostHayırlı olsun. 3-4bin km sonra motor sesi artıyor diyenler var. Sizden ricam 4-5 bin km sonra,yada garip bir durum olursa burdan bizi bilgilendirin. Ben motul kullanıyorum,bi sıkıntı yok. Ama liqui moly'i de merak etmiyor değilim rolleyes@Murat
2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander
- Beğenmeler 1
Yorum
Yorum