Selamın aleyküm, 2 ay kadar önce baskı balatamın ufaktan sıyırmaya başladığını anlayınca internette araştırmalara başladım hatta forumda da sordum sabite mi çevirelim daha mı iyi olur diye düşünmeye başlarken internette araba üzerine olan bir forumda 2013 yılından şahin binboğa adlı abinin yaptığı işler, esnaflığı gibi yorumlara denk geldim bunun üzerine başladım şahin abiyi aramaya nerden bulurum yeri neresi nasıl ulaşırım derken sosyal medyada kendisine ulaştım iletişime geçtik durumu anlattım ben bronz isterken şiddetle bronz yapmamamı söyledi titremeden dolayı bunun üzerine stage 1 baskı balata yapmamı önerdi bu baskı balata 350beygire kadar dayanıklı titreme gibi sorunların olmadığını orjinale göre 2katı daha fazla dayandığını söyledi bende bu konuşmanın üzerine kocaelinden kalkıp ankaraya yola koyuldum işçiliği dışında kendiside gerçekten çok iyi bir insan sağolsun çok güzel ağırladı. işlemler bittiğinde teste çıktık dediği gibi titreme söz konusu değildi debiraj deseniz tüy kadar hafiflemişti baskı balata yaptıracak arkadaşların kesinlikle kendisine danışmasını tavsiye ederim herkese iyi forumlar
bu arada detaylarla ilgili kendisine danışabilirsiniz numarasını şöyle bırakayım 0532 664 55 33
bu arada detaylarla ilgili kendisine danışabilirsiniz numarasını şöyle bırakayım 0532 664 55 33
Yorum